Povezane vesti
Vučić: Zamolio sam MUP i BIA da Jovani Marović dozvole ulazak u Srbiju
Insajder 24.08.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u čevrtak da je zamolio Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) i Bezbednosno-informativnu agencije (BIA) da dozvole ulazak u Srbiju bivšoj crnogorskoj ministarki evropskih integracija Jovani Marović. On… »
Da li će zabrana ulaska Jovani Marović uticati na odnose Srbije sa Crnom Gorom?
N1 Info 24.08.2023
Bivša potpredsednica Vlade Crne Gore Jovana Marović pokušala je u sredu da dođe u Srbiju, ali joj je ulazak odbijen jer, kako je navedeno, to zahtevaju razlozi zaštite bezbednosti Srbije i njenih građana. Organizacije civilnog društva osuđuju… »
Pokret socijalista se obratio bivšoj crnogorskoj ministarki
Telegraf 24.08.2023
"Da Crna Gora kojim slučajem ima bar jedan završen auto-put, gospođa Marović bi mogla da vrši blokade puteva kod svoje kuće", pokret socijalista. Pokret socijalista čiji je osnivač Aleksandar Vulin bivšoj crnogorskoj ministarki i njihov odgovor… »
Bivša crnogorska ministarka poručila Vučiću: Dok ste vi na vlasti, neću više dolaziti u Srbiju
Radio 021 24.08.2023
Bivša crnogorska ministarka Jovana Marović odgovorila je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, poručivši da neće dolaziti u Srbiju dok je on na vlasti. "Hvala Vam, ali dok ste Vi na vlasti više neću dolaziti u Srbiju. Moja sloboda kretanja i… »
Vučić: Kada puštamo Violu fon Kramon, što ne bismo bivšu crnogorsku ministarku
N1 Info 24.08.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je zamolio Ministarstvo unutrašnjih poslova i Bezbednosno-informativnu agenciju da "svaki put puste bivše ministre u Vladi Crne Gore". „Ja se obično ne mešam u odluke nadležnih državnih organa… »
Vućić: Zamolio sam MUP i BIA da puste u Srbiju sve bivše crnogorske ministre
Beta 24.08.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je jutros posebno zamolio Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) i Bezbednosno-informativnu agenciju (BIA) da svaki put bivšim ministrima iz Vlade Crne Gore dozvole da uđu u Srbiju, "posebno kad dolaze… »
Vučić o Jovani Marović: Zamolio sam MUP i BIA da svaki put puste bivše crnogorske ministre, kada može da uđe Viola fon…
Nova 24.08.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da je zamolio Ministarstvo unutrašnjih poslova i Bezbednosno-informativnu agenciju da "svaki put puste bivše ministre u Vladi Crne Gore". „Ja se obično ne mešam u odluke nadležnih državnih… »
Jovana Marović odgovorila Vučiću: Dok ste na vlasti neću dolaziti u Srbiju, moja sloboda kretanja ne zavisi ni od čije…
Nova 24.08.2023
Bivša ministarka za evropske poslove u Vladi Crne Gore Jovana Marović večeras je odgovorila predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Ona je poručila da neće dolaziti u našu zemlju dok je Vučić na vlasti. Predsednik Vučić je večeras tokom… »
Bivša ministarka odgovara Vučiću: Dok ste na vlasti, neću više dolaziti
N1 Info 24.08.2023
Bivša crnogorska ministarka Jovana Marović odgovorila je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, poručivši da neće dolaziti u Srbiju dok je Vučić na vlasti. „Hvala Vam, ali dok ste Vi na vlasti više neću dolaziti u Srbiju. Moja sloboda kretanja… »
Vučić: Zamolio sam MUP i BIA da dopuste Marović da uđe u Srbiju
Dnevnik 24.08.2023
LESKOVAC: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da je zamolio MUP i BIA da dopuste bivšoj potpredsednici Vlade i ministarki evropskih poslova Crne Gore Jovani Marović da uđe u Srbiju i pozvao je da slobodno dođe i bude, kako je rekao… »
Kad može Viola, može i crnogorska ministarka, Vučić: Zamolio sam MUP i BIA da dopuste Marović da uđe u Srbiju
Telegraf 24.08.2023
Predsednik je istakao da se nikada ne meša u rad državnih organa. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras tokom oblilaska novoizgrađenog stadiona u Leskovcu odgovorio je na pitanje o zabrani ulaska u Srbiju Jovani Marović, crnogorskoj… »
Crna Gora traži obrazloženje za zabranu ulaska Jovane Marović u Srbiju
Insajder 24.08.2023
Ministarstvo spoljnih poslova Crne Gore tražilo je od Srbije obrazloženje odluke kojom je sinoć na beogradskom aerodromu zabranjen ulazak u Srbiju bivše ministarke evropskih poslova u Vladi Crne Gore Jovane Marović. Ministarstvo je saopštilo da je… »
Bura nakon zabrane Jovani Marović da uđe u Srbiju, crnogorsko ministarstvo spoljnih poslova traži obrazloženje
Euronews 24.08.2023
Ponovo je granični prelaz na beogradskom aerodromu nepremostiva prepreka za nekog crnogorskog državljanina. Bivšoj potpredsednici Vlade Crne Gore i ministarki evropskih poslova Jovani Marović zabrana ulaska u Srbiju je izrečna, kako je sama objavila… »
Vlasti Crne Gore traže od Srbije objašnjenje o zabrani ulaska Jovani Marović
Slobodna Evropa 24.08.2023
Ministarstvo vanjskih poslova Crne Gore zatražilo je od nadležnih organa Srbije obrazloženje odluke kojom je bivšoj ministarki evropskih poslova u Vladi Crne Gore Jovani Marović zabranjen ulazak u tu državu 23. avgusta. Radio Slobodna Evropa je 23… »
Nova 24.08.2023
Ministarstvo spoljnih poslova Crne Gore tražilo je od Srbije obrazloženje odluke kojom je na beogradskom aerodromu zabranjen ulazak u Srbiju bivše ministarke evropskih poslova u Vladi Crne Gore Jovane Marović. Ministarstvo je saopštilo da je izrazilo… »
N1 Info 24.08.2023
Ministarstvo spoljnih poslova Crne Gore tražilo je od Srbije obrazloženje odluke kojom je na beogradskom aerodromu zabranjen ulazak u Srbiju bivše ministarke evropskih poslova u Vladi Crne Gore Jovane Marović. Ministarstvo je saopštilo da je izrazilo… »
Danas 24.08.2023
Ministarstvo spoljnih poslova Crne Gore tražilo je od Srbije obrazloženje odluke kojom je sinoć na beogradskom aerodromu zabranjen ulazak u Srbiju bivše ministarke evropskih poslova u Vladi Crne Gore Jovane Marović. Ministarstvo je saopštilo da je… »
Bivša potpredsednica crnogorske vlade kaže da joj je zabranjen ulazak u Srbiju, Milatović poručio - suprotno izgradnji…
Insajder 24.08.2023
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je da je zabrana ulaska u Srbiju bivšoj potpredsednici crnogorske vlade Jovani Marović suprotna izgradnji dobrosusedskih odnosa i izrazio uverenje da ona nije pretnja po bezbednost. Trinaest nevladinih… »
Milan Antonijević u jednoj rečenici napisao sav paradoks i konfuziju poteza Srbije
Danas 24.08.2023
Pravnik Milan Antonijević u jednoj rečenici je objasnio sav paradoks postupaka vlasti u Srbiji povodom zabrane ulaska nekadašnjoj crnogorskoj ministarki Jovani Marović u Srbiju. On je na svom profilu na društvenoj mreži Iks napisao:“Srbija koja… »
Milatović: Zabrana ulaska u Srbiju Jovani Marović suprotna izgradnji dobrosusedskih odnosa
Beta 24.08.2023
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je da je zabrana ulaska u Srbiju bivšoj potpredsednici crnogorske vlade Jovani Marović suprotna izgradnji dobrosusedskih odnosa, i izrazio uverenje da ona nije pretnja po bezbednost. "Upravo sam razgovarao… »
Vesti dana »
![Uhapšen Milorad Grčić tri godine nakon što je otišao sa mesta direktora EPS](https://nstatic.net/417/38964417iocpcq.jpg)
Uhapšen Milorad Grčić tri godine nakon što je otišao sa mesta direktora EPS
Nedeljnik pre 17 minutajoš 25 povezanih
![Novosađani, da znate: Večeras kiša koja će se lediti pri tlu, a moguća je i susnežica](https://nstatic.net/825/38963825enqyxp.jpg)
Novosađani, da znate: Večeras kiša koja će se lediti pri tlu, a moguća je i susnežica
Radio 021 pre 1 satjoš 14 povezanih
![Hapšenje na Surduličkom putu: Pregledom vozila nađena velika količina narkotika!](https://nstatic.net/964/38963964qfznfs.jpg)
Hapšenje na Surduličkom putu: Pregledom vozila nađena velika količina narkotika!
Telegraf pre 1 satjoš 11 povezanih