Повезане вести

Вучић: Замолио сам МУП и БИА да Јовани Маровић дозволе улазак у Србију

Вучић: Замолио сам МУП и БИА да Јовани Маровић дозволе улазак у Србију

Инсајдер 24.08.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је у чевртак да је замолио Министарство унутрашњих послова (МУП) и Безбедносно-информативну агенције (БИА) да дозволе улазак у Србију бившој црногорској министарки европских интеграција… »
Да ли ће забрана уласка Јовани Маровић утицати на односе Србије са Црном Гором?

Да ли ће забрана уласка Јовани Маровић утицати на односе Србије са Црном Гором?

Н1 Инфо 24.08.2023
Бивша потпредседница Владе Црне Горе Јована Маровић покушала је у среду да дође у Србију, али јој је улазак одбијен јер, како је наведено, то захтевају разлози заштите безбедности Србије и њених грађана. Организације цивилног… »
Покрет социјалиста се обратио бившој црногорској министарки

Покрет социјалиста се обратио бившој црногорској министарки

Телеграф 24.08.2023
"Да Црна Гора којим случајем има бар један завршен ауто-пут, госпођа Маровић би могла да врши блокаде путева код своје куће", покрет социјалиста. Покрет социјалиста чији је оснивач Александар Вулин бившој црногорској министарки и… »
Бивша црногорска министарка поручила Вучићу: Док сте ви на власти, нећу више долазити у Србију

Бивша црногорска министарка поручила Вучићу: Док сте ви на власти, нећу више долазити у Србију

Радио 021 24.08.2023
Бивша црногорска министарка Јована Маровић одговорила је председнику Србије Александру Вучићу, поручивши да неће долазити у Србију док је он на власти. "Хвала Вам, али док сте Ви на власти више нећу долазити у Србију. Моја… »
Вучић: Када пуштамо Виолу фон Крамон, што не бисмо бившу црногорску министарку

Вучић: Када пуштамо Виолу фон Крамон, што не бисмо бившу црногорску министарку

Н1 Инфо 24.08.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је замолио Министарство унутрашњих послова и Безбедносно-информативну агенцију да "сваки пут пусте бивше министре у Влади Црне Горе". „Ја се обично не мешам у одлуке надлежних… »
Вућић: Замолио сам МУП и БИА да пусте у Србију све бивше црногорске министре

Вућић: Замолио сам МУП и БИА да пусте у Србију све бивше црногорске министре

Бета 24.08.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је јутрос посебно замолио Министарство унутрашњих послова (МУП) и Безбедносно-информативну агенцију (БИА) да сваки пут бившим министрима из Владе Црне Горе дозволе да уђу у… »
Вучић о Јовани Маровић: Замолио сам МУП и БИА да сваки пут пусте бивше црногорске министре, када може да уђе Виола фон Крамон…

Вучић о Јовани Маровић: Замолио сам МУП и БИА да сваки пут пусте бивше црногорске министре, када може да уђе Виола фон Крамон…

Нова 24.08.2023
Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да је замолио Министарство унутрашњих послова и Безбедносно-информативну агенцију да "сваки пут пусте бивше министре у Влади Црне Горе". „Ја се обично не мешам у одлуке… »
Јована Маровић одговорила Вучићу: Док сте на власти нећу долазити у Србију, моја слобода кретања не зависи ни од чије милости…

Јована Маровић одговорила Вучићу: Док сте на власти нећу долазити у Србију, моја слобода кретања не зависи ни од чије милости…

Нова 24.08.2023
Бивша министарка за европске послове у Влади Црне Горе Јована Маровић вечерас је одговорила председнику Србије Александру Вучићу. Она је поручила да неће долазити у нашу земљу док је Вучић на власти. Председник Вучић је вечерас… »
Бивша министарка одговара Вучићу: Док сте на власти, нећу више долазити

Бивша министарка одговара Вучићу: Док сте на власти, нећу више долазити

Н1 Инфо 24.08.2023
Бивша црногорска министарка Јована Маровић одговорила је председнику Србије Александру Вучићу, поручивши да неће долазити у Србију док је Вучић на власти. „Хвала Вам, али док сте Ви на власти више нећу долазити у Србију. Моја… »
Вучић: Замолио сам МУП и БИА да допусте Маровић да уђе у Србију

Вучић: Замолио сам МУП и БИА да допусте Маровић да уђе у Србију

Дневник 24.08.2023
ЛЕСКОВАЦ: Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да је замолио МУП и БИА да допусте бившој потпредседници Владе и министарки европских послова Црне Горе Јовани Маровић да уђе у Србију и позвао је да слободно дође и… »
Кад може Виола, може и црногорска министарка, Вучић: Замолио сам МУП и БИА да допусте Маровић да уђе у Србију

Кад може Виола, може и црногорска министарка, Вучић: Замолио сам МУП и БИА да допусте Маровић да уђе у Србију

Телеграф 24.08.2023
Председник је истакао да се никада не меша у рад државних органа. Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас током облиласка новоизграђеног стадиона у Лесковцу одговорио је на питање о забрани уласка у Србију Јовани… »
Црна Гора тражи образложење за забрану уласка Јоване Маровић у Србију

Инсајдер 24.08.2023
Министарство спољних послова Црне Горе тражило је од Србије образложење одлуке којом је синоћ на београдском аеродрому забрањен улазак у Србију бивше министарке европских послова у Влади Црне Горе Јоване Маровић. Министарство… »
Бура након забране Јовани Маровић да уђе у Србију, црногорско министарство спољних послова тражи образложење

Бура након забране Јовани Маровић да уђе у Србију, црногорско министарство спољних послова тражи образложење

Еуроневс 24.08.2023
Поново је гранични прелаз на београдском аеродрому непремостива препрека за неког црногорског држављанина. Бившој потпредседници Владе Црне Горе и министарки европских послова Јовани Маровић забрана уласка у Србију је изречна… »
Власти Црне Горе траже од Србије објашњење о забрани уласка Јовани Маровић

Власти Црне Горе траже од Србије објашњење о забрани уласка Јовани Маровић

Слободна Европа 24.08.2023
Министарство вањских послова Црне Горе затражило је од надлежних органа Србије образложење одлуке којом је бившој министарки европских послова у Влади Црне Горе Јовани Маровић забрањен улазак у ту државу 23. августа. Радио… »

Нова 24.08.2023
Министарство спољних послова Црне Горе тражило је од Србије образложење одлуке којом је на београдском аеродрому забрањен улазак у Србију бивше министарке европских послова у Влади Црне Горе Јоване Маровић. Министарство је… »

Н1 Инфо 24.08.2023
Министарство спољних послова Црне Горе тражило је од Србије образложење одлуке којом је на београдском аеродрому забрањен улазак у Србију бивше министарке европских послова у Влади Црне Горе Јоване Маровић. Министарство је… »

Данас 24.08.2023
Министарство спољних послова Црне Горе тражило је од Србије образложење одлуке којом је синоћ на београдском аеродрому забрањен улазак у Србију бивше министарке европских послова у Влади Црне Горе Јоване Маровић. Министарство… »
Бивша потпредседница црногорске владе каже да јој је забрањен улазак у Србију, Милатовић поручио - супротно изградњи…

Бивша потпредседница црногорске владе каже да јој је забрањен улазак у Србију, Милатовић поручио - супротно изградњи…

Инсајдер 24.08.2023
Председник Црне Горе Јаков Милатовић изјавио је да је забрана уласка у Србију бившој потпредседници црногорске владе Јовани Маровић супротна изградњи добросуседских односа и изразио уверење да она није претња по безбедност… »
Милан Антонијевић у једној реченици написао сав парадокс и конфузију потеза Србије

Милан Антонијевић у једној реченици написао сав парадокс и конфузију потеза Србије

Данас 24.08.2023
Правник Милан Антонијевић у једној реченици је објаснио сав парадокс поступака власти у Србији поводом забране уласка некадашњој црногорској министарки Јовани Маровић у Србију. Он је на свом профилу на друштвеној мрежи Икс… »
Милатовић: Забрана уласка у Србију Јовани Маровић супротна изградњи добросуседских односа

Милатовић: Забрана уласка у Србију Јовани Маровић супротна изградњи добросуседских односа

Бета 24.08.2023
Председник Црне Горе Јаков Милатовић изјавио је да је забрана уласка у Србију бившој потпредседници црногорске владе Јовани Маровић супротна изградњи добросуседских односа, и изразио уверење да она није претња по безбедност… »

Вести дана »