Povezane vesti
Parking servis povećao broj držača za bicikle u gradu
Dnevnik 24.08.2023
JKP „Parking servis” organizovanjem parkirališta (držača) za bicikle podstiče i afirmiše vožnju bicikla kao alternativni prevoz u gradu. Držači za bicikle namenjeni su svima onima koji voze svoje bicikle, kako bi na bezbedan i kulturan način… »
"Parking servis": Predložite lokacije za parkirališta za bicikle
Moj Novi Sad 24.08.2023
JKP "Parking servis" organizovanjem parkirališta (držača) za bicikle podstiče i afirmiše vožnju bicikla kao alternativni prevoz u gradu. U ovoj godini planirano je postavljanje 195 držača (kapaciteta 400 bicikala) na više od 50 lokacija, a ukupno… »
"Parking servis" Novosađanima: Predložite lokacije za postavljanje parkirališta za bicikle
RTV 24.08.2023
NOVI SAD - JKP "Parking servis" organizovanjem parkirališta (držača) za bicikle podstiče i afirmiše vožnju bicikla kao alternativni prevoz u gradu. Držači za bicikle namenjeni su svima onima koji voze svoje bicikle, kako bi na bezbedan i kulturan… »
Vesti dana »
Milivojević: Nema potrebe da šetamo, znaju se adrese gde sede najodgovorniji
N1 Info pre 4 satijoš 23 povezane
Vučić: "Imam brigu za EXPO posle nesreće u Novom Sadu, kako sada reći nekome da potpiše nešto"
Blic pre 1 satjoš 23 povezane
Vučić: Procenio sam da danas mogu da odem iz zemlje, opozicija samu sebe upropastila
Radio 021 pre 34 minutajoš 20 povezanih