Povezane vesti
Nemci veštače "ajfon" ubice iz Gradačca: Nerminov telefon krije krticu: Evo kada će imati sve poruke, pozive, mejlove i…
Blic 24.08.2023
Pripadnici Federalne uprave policije (FUP) koji su preuzeli mobilni telefon trostrukog ubice iz Gradačca Nermina Sulejmanovića, poslali su ga na veštačenje u Nemačku, saznaje portal "Avaza". Razlog je što je mobilni telefon ubice "ajfon" zaključan… »
Nemci veštače "ajfon" ubice iz Gradačca: Nerminov telefon krije krticu: Evo kada će imati sve poruke, pozive, mejlove i…
Blic 24.08.2023
Pripadnici Federalne uprave policije (FUP) koji su preuzeli mobilni telefon trostrukog ubice iz Gradačca Nermina Sulejmanovića, poslali su ga na veštačenje u Nemačku, saznaje portal "Avaza". Razlog je što je mobilni telefon ubice "ajfon" zaključan… »
Nemci veštače mobilni telefon monstruma iz Gradačca? Imaju poseban razlog
Telegraf 24.08.2023
Predmet istrage je kompletan sadržaj u telefonu. Pripadnici Federalne uprave policije (FUP) koji su preuzeli mobilni telefon trostrukog ubice iz Gradačca Nermina Sulejmanovića, poslali su ga na veštačenje u Nemačku, saznaje portal " Avaza". Razlog… »
Vesti dana »
Jordanski ministar: Postoji arapsko-egipatski plan o izgradnji Gaze bez raseljavanja Palestinaca
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Nestao dečak na Novom Beogradu: Nije se vratio iz škole, ranac i oprema nađeni u Bloku 44 (foto)
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Salman Ruždi sveočio protiv napadača: "Mislio sam da me udara pesnicom, a onda sam video krv na odeći"
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Vučević: Studentima koji pešače od Beograda do Kragujevca da se obezbedi smeštaj
Danas pre 4 satijoš 1 povezana