Povezane vesti
Gastro karavan “Izađi mi na teglu” u 15 gradova Srbije
Nova 24.08.2023
Najveći gastronomski karavan na Balkanu “Izađi mi na teglu” biće održan desetu godinu zaredom i u svom jubilarnom izdanju će posetiti 15 gradova širom Srbije. Karavan svoj put počinje u Nišavskom okrugu, te će 26. avgusta u opštini Merošina biti održano… »
Jubilarni deseti karavan Izađi mi na teglu: Počinje potraga za najboljim majstorima ajvara u Srbiji
Blic 24.08.2023
Najveći gastronomski karavan na Balkanu “Izađi mi na teglu” biće održan desetu godinu zaredom i u svom jubilarnom izdanju će posetiti 15 gradova širom Srbije. Karavan svoj put počinje u Nišavskom okrugu, te će 26. avgusta u opštini Merošina biti održano… »
Počinje potraga za najboljim majstorima ajvara u Srbiji
Telegraf 24.08.2023
Jubilarni deseti karavan "Izađi mi na teglu" Najveći gastronomski karavan na Balkanu “ Izađi mi na teglu” biće održan desetu godinu zaredom i u svom jubilarnom izdanju će posetiti 15 gradova širom Srbije. Karavan svoj put počinje u Nišavskom okrugu, te… »
Vesti dana »
Tramp zapretio „ozbiljnom odmazdom“ Teheranu i Hutima, u Bahreinu se oglasile sirene zbog iranskih napada
Nedeljnik pre 24 minutajoš 26 povezanih
Vremenska prognoza za Sremsku Mitrovicu: Prijatan petak, a za vikend postepeno toplije
Ozon pre 1 satjoš 22 povezane
Srećan kraj: Pronađena nestala devojčic nestala u beogradskom naselju Čukarica
RINA pre 44 minutajoš 22 povezane
Zapalio se automobil na Milošu Velikom! Buktinja nasred auto-puta kod Lajkovca, vozačima upućen važan apel
Kurir pre 24 minutajoš 17 povezanih
Odluke o milijardama i popustima: Skupština Beograda danas o bezbednosnom sistemu, novogodišnjoj rasveti i olakšicama za Infostan
Nedeljnik pre 2 satajoš 12 povezanih