Povezane vesti
Gastro karavan “Izađi mi na teglu” u 15 gradova Srbije
Nova 24.08.2023
Najveći gastronomski karavan na Balkanu “Izađi mi na teglu” biće održan desetu godinu zaredom i u svom jubilarnom izdanju će posetiti 15 gradova širom Srbije. Karavan svoj put počinje u Nišavskom okrugu, te će 26. avgusta u opštini Merošina biti održano… »
Jubilarni deseti karavan Izađi mi na teglu: Počinje potraga za najboljim majstorima ajvara u Srbiji
Blic 24.08.2023
Najveći gastronomski karavan na Balkanu “Izađi mi na teglu” biće održan desetu godinu zaredom i u svom jubilarnom izdanju će posetiti 15 gradova širom Srbije. Karavan svoj put počinje u Nišavskom okrugu, te će 26. avgusta u opštini Merošina biti održano… »
Počinje potraga za najboljim majstorima ajvara u Srbiji
Telegraf 24.08.2023
Jubilarni deseti karavan "Izađi mi na teglu" Najveći gastronomski karavan na Balkanu “ Izađi mi na teglu” biće održan desetu godinu zaredom i u svom jubilarnom izdanju će posetiti 15 gradova širom Srbije. Karavan svoj put počinje u Nišavskom okrugu, te… »
Vesti dana »
"Poziv na razgovor i dijalog nije hir i trik" Vučić nakon konsultacija sa strankama u Predsedništvu: "Ako niste spremni na razgovor, za šta ste spremni"? (foto, video)
Blic pre 18 minutajoš 44 povezane
Napad na ključno iransko ostrvo Harg pred Trampov ultimatum: Čule se snažne eksplozije
Nova pre 43 minutajoš 31 povezana
Aman posle kupovine Disa: Postali smo najveći domaći trgovinski lanac
Bloomberg Adria pre 3 minutajoš 21 povezana
Ulična bitka ispred konzulata Izraela u Istanbulu: Ubijen jedan napadač, dvojica ranjena
BBC News pre 8 minutajoš 23 povezane