Povezane vesti
Gastro karavan “Izađi mi na teglu” u 15 gradova Srbije
Nova 24.08.2023
Najveći gastronomski karavan na Balkanu “Izađi mi na teglu” biće održan desetu godinu zaredom i u svom jubilarnom izdanju će posetiti 15 gradova širom Srbije. Karavan svoj put počinje u Nišavskom okrugu, te će 26. avgusta u opštini Merošina biti održano… »
Jubilarni deseti karavan Izađi mi na teglu: Počinje potraga za najboljim majstorima ajvara u Srbiji
Blic 24.08.2023
Najveći gastronomski karavan na Balkanu “Izađi mi na teglu” biće održan desetu godinu zaredom i u svom jubilarnom izdanju će posetiti 15 gradova širom Srbije. Karavan svoj put počinje u Nišavskom okrugu, te će 26. avgusta u opštini Merošina biti održano… »
Počinje potraga za najboljim majstorima ajvara u Srbiji
Telegraf 24.08.2023
Jubilarni deseti karavan "Izađi mi na teglu" Najveći gastronomski karavan na Balkanu “ Izađi mi na teglu” biće održan desetu godinu zaredom i u svom jubilarnom izdanju će posetiti 15 gradova širom Srbije. Karavan svoj put počinje u Nišavskom okrugu, te… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 12. avgust: Danas veoma toplo, temperatura do 38 stepeni
Beta pre 6 satijoš 5 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Tramp: Doći će do razmene teritorija; Razgovori lidera EU s američkim predsednikom pre sastanka na Aljasci
RTV pre 30 minutajoš 5 povezanih

Protest zborova sa Zvezdare: Blokirana raskrsnica Bulevara kralja Aleksandra i Batutove
Blic pre 8 satijoš 1 povezana

Kineski ratni brod se sudario sa obalskom stražom tokom potere za filipinskim čamcem
RTV pre 10 minutajoš 1 povezana