Povezane vesti
Uhapšen lopov koji je krao bakarne cevi sa crkve na Telepu i iz kuća, kao i dvojac koji je opljačkao kamion u Petrovaradinu
NoviSad.com 24.08.2023
Novi Sad – Novosadska policija uhapsila je trojicu lopova iz Novog Sada. Četrdesetpetogodišnji Dž. P. uhapšen je zbog šest teških krađa, a dvadesetjednogodišnji B.K. i dvadestsedmogodišnji N. P. uhapšeni su zbog sumnje da su opljačkali kamion. Kako je… »
Uhapšeni zbog krađe kablova i električnih alata iz kamiona u Petrovaradinu
Moj Novi Sad 24.08.2023
Pripadnici MUP-a u Novom Sadu uhapsili su B. K. (2002) i N. P. (1996) iz našeg grada zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo teška krađa. Sumnja se da su oni, u Petrovaradinu, razbili staklo na jednom teretnom vozilu i ukrali razne… »
Novosađanin krao alate, kablove, otuđio i bakarne cevi iz telepske crkve
Moj Novi Sad 24.08.2023
Pripadnici novosadske policije rasvetlili su šest krivičnih dela teška krađa i uhapsili osumnjičenog, Dž. P. (1978). Sumnja se da je on, iz crkve na Telepu i sa tri stambena objekta, ukrao bakarne cevi. Takođe, sumnja se da je, iz podruma kuće i sa… »
Osumnjičeni za tešku krađu
RTV 24.08.2023
NOVI SAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su B. K. (2002) i N. P. (1996) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo teška krađa. Sumnja se da su oni, u Petrovaradinu, razbili staklo na… »
Obili kombi i uzeli sav alat: Uhapšeni lopovi iz Novog Sada
Telegraf 24.08.2023
B. K. i N. P. je određeno zadržavanje do 48 sati. Policija u Novom Sadu uhapsila je B.K. (21) i N. P. (27) iz ovog grada zbog teške krađe. Sumnja se da su oni, u Petrovaradinu, razbili staklo na jednom teretnom vozilu i ukrali razne električne alate i… »
Vesti dana »
RHMZ izdao upozorenje za subotu na ledenu kišu, za nedelju na olujni vetar
Newsmax Balkans pre 36 minutajoš 26 povezanih
Ostoja otkrio zašto nije hteo da se javi Željku Obradoviću na telefon: Da sam ja to uradio - nabili biste mi iglu u oko!
Kurir pre 11 minutajoš 24 povezane