Povezane vesti
Uzbunjivačica iz EPS-a: SBPOK mi upao u stan, nadziru i prate mene i moju porodicu – Aleksandre Vučiću, dokle ćeš to raditi…
Nova 24.08.2023
Uzbunjivačica Nataša Prišić koja je svojevremno javnosti otkrila brojne zloupotrebe u EPS-u za vreme dok je direktor bio Milorad Grčić, navodi da su joj pripadnici SBPOK-a upali u stan kada ona nije bila tu, kao i da nju i njenu porodicu svakodnevno… »
Evropski put - Basta: Dačić da reaguje na pretnje radnici EPS koja je otkrila malverzacije
Novi magazin 24.08.2023
Pokret Evropski put - Basta pozvao je danas prvog potpredsednika Vlade Srbije Ivicu Dačića da kao koordinator službi bezbednosti reaguje na pretnje nekadašnjoj radnici Sektora unutrašnje kontrole Elektroprivrede Srbije (EPS) Nataši Prišić koja je dobila… »
Vesti dana »
Rusija za sada neće otkriti šta će uraditi sa listom zahteva EU prema Moskvi
Politika pre 30 minutajoš 31 povezana
Prijatelji i porodica četvorogodišnje Eme okupljeni ispred čačanske bolnice: Oglasio se direktor ustanove FOTO
B92 pre 25 minutajoš 68 povezanih
Nenadić (TS): Alarmantni podaci o percepciji korupcije u Srbiji, udar na TOK dovoljno govori
Beta pre 6 satijoš 33 povezane
Sud u Hagu pustio na privremenu slobodu Smakaja i Fazljijua, optužene za ometanje tog suda
NIN pre 4 satijoš 26 povezanih