Povezane vesti

Iznenađenje: Na koncertu Cece Ražnatović prvi put prisustvovao njen unuk Željko (foto/video)

Iznenađenje: Na koncertu Cece Ražnatović prvi put prisustvovao njen unuk Željko (foto/video)

Večernje novosti 25.08.2023
NAJVEĆA balkanska estradno-muzička folk zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović, sinoć je u okviru svoje letnje turneje održala veliki i spektakularni koncert u Somboru. Foto: Novosti Na nastup je došla vidno raspoložena u svom stilu, a atmosfera, samo kakvu… »
Nema šanse da ga ne vidiš, najviši je - Ceca komentarom o Jokiću nasmejala sve, pa otkrila kako se provela na venčanju!

Nema šanse da ga ne vidiš, najviši je - Ceca komentarom o Jokiću nasmejala sve, pa otkrila kako se provela na venčanju!

Mondo 25.08.2023
Na nedavnom nastupu Cece Ražnatović u Somboru lumpovalo se kao da sutra ne postoji! Na nedavnom nastupu Cece Ražnatović u Somboru lumpovalo se kao da sutra ne postoji! Svetlana Ceca Ražnatović zapalila je publiku nastupom u Somboru, na kom je lumpovao i… »
"Kao što on zna ko sam ja, tako i ja znam..." Ceca jednim komentarom o Jokiću nasmejala sve, a tek šta je rekla o zetu Gudelju…

"Kao što on zna ko sam ja, tako i ja znam..." Ceca jednim komentarom o Jokiću nasmejala sve, a tek šta je rekla o zetu Gudelju…

Kurir 25.08.2023
Svetlana Ceca Ražnatović imala je nastup u Somboru, gde je uživao i naš proslavljeni košarkaš i najbolji igrač NBL lige Nikola Jokić zajedno sa suprugom Natalijom. Pevačica je u jednom trenutku prekinula nastup i pozdravila košarkaša. - Gospodine Jokiću… »
"Nisam znala da će Željko biti tu": Ceca o iznenađenju koji su joj priredili na nastupu u Somboru: "Snajka i prija su sve…

"Nisam znala da će Željko biti tu": Ceca o iznenađenju koji su joj priredili na nastupu u Somboru: "Snajka i prija su sve…

Blic 25.08.2023
Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović održala je sinoć nastup u jednom restoranu u Somboru, a na licu mesta bio je i njen unuk, mali Željko, u pratnji majke Bogdane Ražnatović i bake Danijele Rodić. Pevačica nije imala pojma da će biti mali Željko biti… »
Hit snimak - Nikola Jokić u transu na cecinom nastupu! U ruci alkohol, a pogodila ga ova pesma!

Hit snimak - Nikola Jokić u transu na cecinom nastupu! U ruci alkohol, a pogodila ga ova pesma!

Mondo 25.08.2023
Najbolji NBA igrač Nikola Jokić nije sa reprezentacijom već se opušta u rodnom Somboru, gde je slušao narodnjake. Najbolji NBA igrač Nikola Jokić nije sa reprezentacijom već se opušta u rodnom Somboru, gde je slušao narodnjake. Reprezentacija Srbije… »
Ceca prekinula nastup zbog malog Željka: Popeo se na binu i poklonio joj buket crvenih ruža - ništa slađe do sada niste videli…

Ceca prekinula nastup zbog malog Željka: Popeo se na binu i poklonio joj buket crvenih ruža - ništa slađe do sada niste videli…

Blic 25.08.2023
Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović održala je sinoć nastup u jednom restoranu u Somboru, a na licu mesta bio je i njen unuk, mali Željko, u pratnji majke Bogdane Ražnatović i bake Danijele Rodić. U jednom trenutku mali Željko popeo se na binu sa… »
(Video) Jokić diriguje na cecinom koncertu: Pogodila ga "Nevaljala" dok mu se žena lomi od igranja u kafani

(Video) Jokić diriguje na cecinom koncertu: Pogodila ga "Nevaljala" dok mu se žena lomi od igranja u kafani

Blic 25.08.2023
Slavni košarkaš Nikola Jokić bio je sinoć na nastupu Cece Ražnatović u jednom restoranu u Somboru, a društvo mu je pravila supruga Natalija. Nikola Jokić se odlično provodio, pa je u par navrata delovalo kao da diriguje publici, a posebno ga je pogodila… »
(Video) I unuk Željko na Cecinom koncertu u Somboru: Sa mamom i babom zove tatu Veljka: Vrišti od sreće

(Video) I unuk Željko na Cecinom koncertu u Somboru: Sa mamom i babom zove tatu Veljka: Vrišti od sreće

Blic 25.08.2023
Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović održala je večeras nastup u jednom restoranu u Somboru, a na licu mesta bio je i njen unuk, mali Željko, u pratnji majke Bogdane Ražnatović i bake Danijele Rodić. Željko je u jednom momentu sa bakom i mamom zvao… »
Ceca prekinula nastup i obratila se Nikoli Jokiću: Slavnom košarkašu uputila jake reči

Ceca prekinula nastup i obratila se Nikoli Jokiću: Slavnom košarkašu uputila jake reči

Nova 25.08.2023
Slavni košarkaš Nikola Jokić sinoć se veselio na nastupu pevačice Svetlane Cece Ražnatović u jednoj kafani u Somboru, a društvo mu je pravila supruga Natalija. Oni su uživali za sve pare, pevali uglas sa pevačicom, a Jokića je posebno pogodila pesma… »
Gola leđa, korset i duboki dekolte - najbrutalnije izdanje jokićeve žene! Supruga srpskog košarkaša "grmela" u izlasku!

Gola leđa, korset i duboki dekolte - najbrutalnije izdanje jokićeve žene! Supruga srpskog košarkaša "grmela" u izlasku!

Mondo 25.08.2023
Nikola Jokić je sa suprugom Natalijom bio na nastupu Svetlane Cece Ražnatović, a o lepšoj polovini proslavljenog košarkaša pričaju svi. Nikola Jokić je sa suprugom Natalijom bio na nastupu Svetlane Cece Ražnatović, a o lepšoj polovini proslavljenog… »
Ceca prekinula nastup zbog Nikole Jokića! Nije ispuštao alkohol, peo se na stolicu - pred punim lokalom mu se obratila!

Ceca prekinula nastup zbog Nikole Jokića! Nije ispuštao alkohol, peo se na stolicu - pred punim lokalom mu se obratila!

Mondo 25.08.2023
Svetlana Ceca Ražnatović iskoristila je priliku da se pred svima obrati košarkašu Nikoli Jokiću koji se provodio na njenom nastupu u Somboru. Svetlana Ceca Ražnatović iskoristila je priliku da se pred svima obrati košarkašu Nikoli Jokiću koji se provodio… »
Ceca se obratila Jokiću u punoj kafani: Prekinula nastup i slavnom košarkašu uputila ove jake reči

Ceca se obratila Jokiću u punoj kafani: Prekinula nastup i slavnom košarkašu uputila ove jake reči

Kurir 25.08.2023
Slavni košarkaš Nikola Jokić sinoć se veselio na nastupu pevačice Svetlane Cece Ražnatović u jednoj kafani u Somboru, a društvo mu je pravila supruga Natalija. Oni su uživali za sve pare, pevali uglas sa pevačicom, a Jokića je posebno pogodila pesma… »
Jokićeva žena u neviđenom izdanju! Natalija došla na Cecin koncert u crnom od glave do pete, golih leđa, a dekolte puca

Jokićeva žena u neviđenom izdanju! Natalija došla na Cecin koncert u crnom od glave do pete, golih leđa, a dekolte puca

Kurir 25.08.2023
Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić sjajno se provodio na koncertu folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović u Somboru. On je došao u društvu supruge Natalije, koja je, poput njega, sve vreme đuskala i uživala u hitovima Svetlane Cece Ražnatović. 00:39… »
(Video) "Jadna ti je moja moć": Jokić vrti maramče i skakuće uz Cecu, a supruga Natalija u izazovnom izdanju se uvija

(Video) "Jadna ti je moja moć": Jokić vrti maramče i skakuće uz Cecu, a supruga Natalija u izazovnom izdanju se uvija

Blic 25.08.2023
Čuveni košarkaš Nikola Jokić bio je večeras na nastupu folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović u Somboru. On se odlično provodio na njenom nastupu, pa je u zanosu vrteo maramče i skakao uz Cecine hitove, dok se ponajviše veselio uz pesmu "Jadna ti je moja… »
(Video) Jokićeva žena u transu na cecinom nastupu u Somboru: Peva i nazdravlja, potpuno se opustila, a evo šta Nikola sve…

(Video) Jokićeva žena u transu na cecinom nastupu u Somboru: Peva i nazdravlja, potpuno se opustila, a evo šta Nikola sve…

Blic 24.08.2023
Košarkaš Nikola Jokić bio je večeras na nastupu folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović u Somboru, a sve vreme se nije odvajao od supruge Natalije. Natalija se sjajno provodila, pa je u transu pevala i nazdravljala sa ljudima oko sebe, dok je na sebi… »
Nikola Jokić na cecinom koncertu: Košarkaš sa društvom đuska za barskim stolom u gradskoj kafani (foto galerija)

Nikola Jokić na cecinom koncertu: Košarkaš sa društvom đuska za barskim stolom u gradskoj kafani (foto galerija)

Blic 24.08.2023
Slavni košarkaš Nikola Jokić bio je večeras na nastupu folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović u Somboru. On je sa društvom đuskao za barskim stolom u gradskoj kafani, gde je Ceca nastupala. Jokić je poznat kao veliki ljubitelj domaće muzike, a često je… »

Vesti dana »