Povezane vesti
"Srećna sam što smo sve završili": Zorannah roni suze dok se iseljava iz kuće svog dečka: "Ovo nije moje, tu je živeo sa…
Blic 25.08.2023
Blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, u srećnoj je vezi i to opet sa fudbalerom. Ona je sada na svom Jutjub kanalu snimila blog, a u jednom trenutku je zaplakala jer se sele iz kuće u kojoj je živela sa golmanom Elojom Rumom. - Srećna… »
"Ova kuća nikad nije bila moja, tu je živeo s bivšom!" Zorannah se pakovala i plakala kao kiša, otkrila istinu o vezi s…
Kurir 25.08.2023
Blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, preselila se u Holandiju, sa novim izabranikom, golmanom Ilojom Rumom, sa kojim trenutno živi i planira budućnost, a on iza sebe već ima jedan brak. Zorana je potpuno prilagodila svoj život… »
Vesti dana »
Bela kuća: Nećemo uhapsiti Netanjahua i Galanta ukoliko dođu u SAD; Rusija: Vašington nije spreman da zaustavi rat
RTS pre 12 minutajoš 22 povezane
Polako preko mostova i nadvožnjaka: Zbog jakih udara vetra poseban oprez za vozače kamiona i autobusa
Blic pre 47 minutajoš 23 povezane
Putinovi prsti na prekidaču, atomski udar nikad bliži: Šta bi Rusija gađala u SAD-u u slučaju eskalacije nuklearnog sukoba? Ovi objekti su prvi na udaru! (foto)
Kurir pre 23 minutajoš 20 povezanih
Miškovićeva ćerka s mužem goranom karićem kod brene na slavi! Ivana na vrtoglavim potpeticama, a njen suprug skroz promeni imidž (video)
Kurir pre 23 minutajoš 11 povezanih