Povezane vesti
Nikad to nisam rekao o Partizanu! Zvezdan Terzić se oglasio: Igor Duljaj me iznenadio
Mondo 25.08.2023
Generalni direktor Crvene zvezde objasnio je svoju izjavu o Partizanu. Generalni direktor Crvene zvezde objasnio je svoju izjavu o Partizanu Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da su izvrnute iz konteksta njegove reči o Partizanu i… »
Terzić: Nikad nisam rekao ništa što bi moglo da potceni veliki Partizan
Sportski žurnal 25.08.2023
Duljaj me iznenadio kako vodi tim – navodi čelni čovek Zvezde. Mnogi su vam zamerali zbog izjava da Zvezdi nije potreban jak Partizan da bi bila jaka i uspešna jer imate drugačije parametre, ali, to se ispostavilo kao ispravan rezon… - Nikad, nikad… »
Vesti dana »

Emisija Džimija Kimela se vraća na televiziju nakon talasa protesta i osuda na račun kompanije Volt Dizni
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Upravo na Blic TV (video) "drago mi je što do sada nisam postala majka" Andreana Čekić priznaje da možda to čudno zvuči: "Ne bih volela da moje dete nema oca pored sebe"
Blic pre 25 minutajoš 2 povezane

"Dokle god imaju uz sebe: Ameriku..." Šta će doneti zapadno priznanje Palestine? Izrael besni, oglasili se stručnjaci: "ovo nije moguće"
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Moskva napadnuta dronovima: Eksplozije zabeležene u brojnim četvrtima, zatvoreno nebo iznad grada
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Metalnom štanglom ga udarao u glavu: Užas u Zemun Polju: Ukrao mu mobilni telefon i novac
Blic pre 2 satajoš 1 povezana