Повезане вести

Пољубац подигао Шпанију на ноге: Јавност тражи оставку председника савеза, он неће да оде

Пољубац подигао Шпанију на ноге: Јавност тражи оставку председника савеза, он неће да оде

Глас Америке 25.08.2023
МАДРИД — У дану када је десетине шпанских фудбалерки и фудбалера саопштило да неће играти за репрезентацију док је на челу савеза Луис Рубиалес, играчица Џени Хермосо потврдила је да није пристала да је он пољуби у уста на… »
Џени Ермосо није била сагласна са пољупцем

Џени Ермосо није била сагласна са пољупцем

Спорт клуб 25.08.2023
Не смирују се страсти око скандала у којем је председник Фудбалског савеза Шпаније Луис Рубијаљес пољубио у уста једну фудбалерку националног тима Џени Ермосо. А управо је нападач новопеченог светског шампиона имала шта да… »
Председник ФС Шпаније не жели да поднесе оставку

Председник ФС Шпаније не жели да поднесе оставку

Спортски журнал 25.08.2023
Рубијалес је на хитној седници Фудбалског савеза Шпаније четири пута рекао: "Нећу поднети оставку" Председник Фудбалског савеза Шпаније Луис Рубијалес рекао је данас да неће поднети оставку, након оштрих критика које је добио… »
Тера ме чопор, покушавају да ме убију! Хаос у Шпанији због председника Савеза, реаговаће и држава!

Тера ме чопор, покушавају да ме убију! Хаос у Шпанији због председника Савеза, реаговаће и држава!

Мондо 25.08.2023
Председник Фудбалског савеза Шпаније одговорио на нападе након што је напаствовао фудбалерку те земље. Председник Фудбалског савеза Шпаније одговорио на нападе након што је напаствовао фудбалерку те земље. Председник Фудбалске… »
Драма у Шпанији: Рубијалес одбија да се повуче са чела ФС

Драма у Шпанији: Рубијалес одбија да се повуче са чела ФС

Спорт клуб 25.08.2023
Луис Рубијалес је одбио да поднесе оставку на место председника Фудбалског савеза Шпаније због понашања у финалу Светског првенства за жене у недељу. Рубијалес је пољубио нападачицу Џени Ермосо у уста после победе 1:0 Шпаније… »

Вести дана »