Povezane vesti
"Šta bi tek bilo da sam ga razvela?!" Izvređali je zbog 30 godina starijeg muža, srpska pevačica im žestoko odgovorila!
Mondo 25.08.2023
Zorana Simeunović je odgovorila hejterima i stavila do znanja šta misli o ovakvim komentarima na njen račun. Zorana Simeunović je odgovorila hejterima i stavila do znanja šta misli o ovakvim komentarima na njen račun. Pevačica Zorana Simeunović… »
Srpsku pevačicu su izvređali zbog fotografije sa 30 godina starijim suprugom: „Šta bi tek bilo da sam ga razvela“ FOTO
Nova 25.08.2023
Pevačica je naišla na oštre komentare. Zorana Simeunović nalazi se na moru sa suprugom, kompozitorom Stevom SImeunovićem, koji je 30 godina stariji od nje. Zbog razlike u godinama, pevačicu su više puta napadali, o čemu je govorila i ranije za… »
Zbog fotografije sa 30 godina starijim mužem je izvređali na mrežama: Oglasila se pevačica i odbrusila: "Šta bi tek bilo…
Blic 25.08.2023
Pevačica Zorana Simeunović, trenutno uživa u Egiptu sa 30 godina starijim kompozitorom Stevom Simeunovićem, a poslednjom fotografijom koju je objavila sa njim izazvala je buru na mrežama. Naime, mnogi su pomislili da joj je on deda, usledile su… »
Zbog fotke na plaži sa 30 godina starijim mužem je ispljuvali! Pevačica se sad oglasila: "Šta bi tek bilo da sam ga…
Kurir 25.08.2023
Pevačica Zorana Simeunović prethodnog dana je bila glavna tema društvenih mreža, pošto smo objavili njenu novu fotografiju sa 30 godina starijim suprugom, kompozitorom Stevom Simeunovićem. Reč je o fotografiji sa odmora u Egiptu, gde se i dalje… »
Vesti dana »
Završena i treća blokada suda u Novom Sadu, poziv da Srbija stane sutra u 11.52
Beta pre 1 satjoš 186 povezanih
"Naučio me kako da koristimo vaučere za domaće turiste": Vučić nakon sastanka sa Ficom: Imao sam izuzetnu čast da razgovaram sa jednim od najvećih svetskih lidera (foto)
Blic pre 54 minutajoš 50 povezanih
"Baza u Poljskoj je na listi potencijalnih prioritetnih meta": Stigla nova upozorenja Kremlja
Telegraf pre 1 satjoš 42 povezane