Повезане вести

"Шта би тек било да сам га развела?!" Извређали је због 30 година старијег мужа, српска певачица им жестоко одговорила!

"Шта би тек било да сам га развела?!" Извређали је због 30 година старијег мужа, српска певачица им жестоко одговорила!

Мондо 25.08.2023
Зорана Симеуновић је одговорила хејтерима и ставила до знања шта мисли о оваквим коментарима на њен рачун. Зорана Симеуновић је одговорила хејтерима и ставила до знања шта мисли о оваквим коментарима на њен рачун. Певачица… »
Српску певачицу су извређали због фотографије са 30 година старијим супругом: „Шта би тек било да сам га развела“ ФОТО

Српску певачицу су извређали због фотографије са 30 година старијим супругом: „Шта би тек било да сам га развела“ ФОТО

Нова 25.08.2023
Певачица је наишла на оштре коментаре. Зорана Симеуновић налази се на мору са супругом, композитором Стевом СИмеуновићем, који је 30 година старији од ње. Због разлике у годинама, певачицу су више пута нападали, о чему је… »
Због фотографије са 30 година старијим мужем је извређали на мрежама: Огласила се певачица и одбрусила: "Шта би тек било да…

Због фотографије са 30 година старијим мужем је извређали на мрежама: Огласила се певачица и одбрусила: "Шта би тек било да…

Блиц 25.08.2023
Певачица Зорана Симеуновић, тренутно ужива у Египту са 30 година старијим композитором Стевом Симеуновићем, а последњом фотографијом коју је објавила са њим изазвала је буру на мрежама. Наиме, многи су помислили да јој је он… »

Вести дана »