Povezane vesti
Terzić: ''Kada pričamo o Partizanu svi treba da ustanemo, danas se igra mnogo poštenije nego u vreme stare Jugoslavije''
Večernje novosti 25.08.2023
Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, smatra da se danas igra mnogo poštenije nego u vreme stare Jugoslavije. FOTO: FK Crvena zvezda On je dao opširan intervju za "Sportski Žurnal". Govorio je o Partizanu u superlativu, a osvrnuo se i na… »
Terzić: Gluposti o nameštanjima, nameštalo se u Jugoslaviji
Sportski žurnal 25.08.2023
Ja vam kažem da je danas mnogo, mnogo korektnije, čistije, regularnije nego ikada. Nameštanje u našem fudbalu? - To su gluposti. Ja sam igrao i osamdesetih godina stare Jugoslavije, ja vam kažem da se danas igra mnogo, mnogo poštenije i ispravnije nego u… »
Nameštanje utakmica? To su gluposti! Oglasio se Zvezdan Terzić: Šire se dezinformacije
Mondo 25.08.2023
Generalni direktor Crvene zvezde govorio o optužbama za nameštanje utakmica u domaćem fudbalu. Generalni direktor Crvene zvezde govorio o optužbama za nameštanje utakmica u domaćem fudbalu. Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je u… »
Vesti dana »
Crna noć na Marakani! Istorijsko poniženje - ovakav debakl Zvezda nije doživela 66 godina!
Kurir pre 40 minutajoš 15 povezanih
Dr Goran Radojević posle jučerašnjeg fizičkog napada za koji Srpska lista tvrdi da su ga izvršili pripadnici kosovske policije: Nenad Rašković u šok-sobi sa teškim povredama
Insajder pre 25 minutajoš 9 povezanih
Kolumbija će proglasiti ekonomsku vanrednu situaciju; Šapat iz ruševina omogućio spasavanje bebe
RTV pre 31 minutajoš 9 povezanih