Povezane vesti

Terzić: ''Kada pričamo o Partizanu svi treba da ustanemo, danas se igra mnogo poštenije nego u vreme stare Jugoslavije''

Terzić: ''Kada pričamo o Partizanu svi treba da ustanemo, danas se igra mnogo poštenije nego u vreme stare Jugoslavije''

Večernje novosti 25.08.2023
Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, smatra da se danas igra mnogo poštenije nego u vreme stare Jugoslavije. FOTO: FK Crvena zvezda On je dao opširan intervju za "Sportski Žurnal". Govorio je o Partizanu u superlativu, a osvrnuo se i na… »
Terzić: Gluposti o nameštanjima, nameštalo se u Jugoslaviji

Terzić: Gluposti o nameštanjima, nameštalo se u Jugoslaviji

Sportski žurnal 25.08.2023
Ja vam kažem da je danas mnogo, mnogo korektnije, čistije, regularnije nego ikada. Nameštanje u našem fudbalu? - To su gluposti. Ja sam igrao i osamdesetih godina stare Jugoslavije, ja vam kažem da se danas igra mnogo, mnogo poštenije i ispravnije nego u… »
Nameštanje utakmica? To su gluposti! Oglasio se Zvezdan Terzić: Šire se dezinformacije

Nameštanje utakmica? To su gluposti! Oglasio se Zvezdan Terzić: Šire se dezinformacije

Mondo 25.08.2023
Generalni direktor Crvene zvezde govorio o optužbama za nameštanje utakmica u domaćem fudbalu. Generalni direktor Crvene zvezde govorio o optužbama za nameštanje utakmica u domaćem fudbalu. Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je u… »

Vesti dana »

U Ubu paralelni skupovi i jake policijske snage

U Ubu paralelni skupovi i jake policijske snage

Mašina pre 2 satajoš 12 povezanih
Lončar: Obustavljene sve hladne operacije u Čačku

Lončar: Obustavljene sve hladne operacije u Čačku

Ozon press pre 55 minutajoš 76 povezanih
Advokatska komora Srbije najavila trodnevnu obustavu rada

Advokatska komora Srbije najavila trodnevnu obustavu rada

Moj Novi Sad pre 10 satijoš 15 povezanih
Režim u panici zbog investicionog fonda Vista Rica

Režim u panici zbog investicionog fonda Vista Rica