Povezane vesti
Direktor škole "Dr Dragan Hercog": Ponašaćemo se profesionalno u radu sa K. K.
Telegraf 26.08.2023
Zoran Aleksić je, u izjavi za Tanjug, rekao da je još uvek u toku administrativna procedura za prelazak K. K. u tu ustanovu, a da oni, do sada, nisu imali nikakav kontakt sa K. K. Direktor Osnovne škole "Dr Dragan Hercog", koja se bavi edukacijom dece… »
Direktor škole "Dr Dragan Hercog" o školovanju dečaka ubice: "Čekamo mišljenje lekara, možda će se za njega izroditi neki…
Blic 25.08.2023
Direktor Osnovne škole "Dr Dragan Hercog", koja se bavi edukacijom dece koja su na dužem ili kraćem bolničkom lečenju, Zoran Aleksić izjavio je danas da njegova ustanova nije imala nikakav kontakt sa maloletnim dečakom ubicom, koji je ubio 10 osoba u OŠ… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Vrelo i suvo vreme danas, promena i pad temperature od nedelje uz nestabilno vreme
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 32 povezane

Vuk Cvijić: Policajac me napao bez ikakvog povoda, bio sam slep sat vremena
Nedeljnik pre 1 satjoš 9 povezanih

Uhapšen muškarac zbog ometanja policije! Pretresali mu kuću nakon što je njegov rođak zapalio kapiju tužioca u Paraćinu, on ih psovao i vređao!
Kurir pre 1 satjoš 22 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 18 povezanih

Tristan Vukčević otkrio šta je naučio od Jokića i Bogdana i zašto je odabrao Srbiju: „Grci su došli da me vide…“
Nova pre 28 minutajoš 43 povezane