Povezane vesti
Đaci je ponizili, a SAD joj smanjena plata i fond časova: Nema kraja mukama profesorke iz Trstenika, oglasilo se i ministarstvo…
Kurir 26.08.2023
Vest da je profesorka engleskog iz Tehničke škole u Trsteniku, koju su trojica učenika u novembru prošle godine maltretirala i ponizila izmakavši joj stolicu pa video plasirala na društvene mreže, sada ostala samo na pet odsto časova, smanjena joj je… »
Pa ovo je najstrašnije: Profesorka kojoj su đaci izmakli stolicu tehnološki višak
Pravda 26.08.2023
Profesorku engleskog jezika iz Tehničke škole u Trsteniku, čiji su ugled kao profesora i čoveka u novembru prošle godine narušila tri učenika kada su je maltretirali i okliznuli joj stolicu, sada država dodatno ponižava smanjenjem ove samohrane majke… »
Nastavnica kojoj je đak izmakao stolicu dobila znatno manji fond časova i manju platu
Radio 021 26.08.2023
Nastavnica u Tehničkoj školi u Trsteniku koja je pretrpela nasilje dobila je znatno manji fond časova, što joj je umanjio platu. "Dobila sam samo pet odsto časova, a imala sam 45 odsto. Zahvaljujući poslu u još jednoj osnovnoj školi imala sam punu platu… »
Nakon nasilja, profesorka iz Trstenika doživela novi šok: Izgubila časove, manja joj je plata
Telegraf 26.08.2023
Marija Stevanović, nastavnica engleskog jezika iz Trstenika koja je doživela nasilje na času, koje je snimljeno i objavljeno na društvenim mrežama, pojavila se na listi nastavnika koji su bodovani za tehnološki višak. Slučaj sa učenicima Tehničke škole u… »
Vesti dana »
Istekao rok za podnošenje prijava za upis bespravnih objekata, stiglo oko 2,5 miliona prijava
Newsmax Balkans pre 17 minutajoš 67 povezanih
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1
Beta pre 2 satajoš 5 povezanih
Zbog najavljenog nevremena, oglasili se i "Putevi Srbije"! Imaju važno upozorenje za vozače
Blic pre 12 minutajoš 48 povezanih