Povezane vesti
Priština ukida mere zabrane životinjskog koncentrata iz centralne Srbije
Sputnik 26.08.2023
Ministarstvo industrije i trgovine privremenih prištinskih institucija odlučilo je da ukine antidamping meru zaštite za sektor proizvodnje živinskog i životinjskog koncentrata iz centralne Srbije, jer lokalna proizvodnja ne podmiruje potrebe… »
Priština ukinula antidamping mere za životinjski koncentrat iz centralne Srbije
Blic 26.08.2023
Ministarstvo industrije, preduzetništva i trgovine privremenih prištinskih institucija donelo je odluku o prestanku antidamping zaštitne mere na sektor proizvodnje živinskog i životinjskog koncentrata iz centralne Srbije. - Na osnovu podataka… »
Priština ukinula antidamping mere za životinjski koncentrat iz centralne Srbije
Euronews 26.08.2023
Ministarstvo industrije, preduzetništva i trgovine privremenih prištinskih institucija donelo je odluku o prestanku antidamping zaštitne mere na sektor proizvodnje živinskog i životinjskog koncentrata iz centralne Srbije. "Na osnovu podataka… »
Priština ukida mere zabrane životinjskog koncentrata iz centralne Srbije
RTS 26.08.2023
Ministarstvo industrije i trgovine u Prištini odlučilo je da ukine meru antidampinške zaštite na sektor proizvodnje živinskog i životinjskog koncentrata iz centralne Srbije, jer lokalna proizvodnja ne podmiruje potrebe tržišta na KiM. Iz… »
Priština ukinula mere za živinski i životinjski koncentrat iz Srbije
Danas 25.08.2023
Kosovsko ministarstvo industrije, preduzetništva i trgovine ukinulo je antidamping zaštitne mere u sektoru proizvodnje živinskog i životinjskog koncentrata iz Srbije. dluku su doneli na osnovu preporuke Međuvladine komisije za ocenu zaštitnih mera u… »
Vesti dana »

Jokić po povratku: Osećaj da je najviše što sam ikada propustio
Sport klub pre 2 satajoš 17 povezanih

Otkazan meč Đoković - Korda: Srbin nije odigrao četvrfinale Majamija zbog novog teniskog pravila
Večernje novosti pre 2 satajoš 13 povezanih

U Srbiji danas oblačno sa kišom i lokalnim pljuskovima, temperatura do 19 stepeni
Vesti online pre 38 minutajoš 13 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 9 satijoš 4 povezane

Tri poruke iz prepiske na Signalu o napadu na Jemen – analiza i objašnjenje
BBC News pre 38 minutajoš 10 povezanih