Povezane vesti
Zahid: Jedva čekam da budem deo „večitog derbija” i pomognem da pobedimo
Politika 26.08.2023
Norveški fudbaler Gajas Zahid rekao je danas za klupski sajt da je srećan što je došao u Partizan i istakao da jedva čeka da bude deo „večitog derbija” i da pomogne ekipi da pobedi. „Konačno sam u Partizanu! Bili su to dugi pregovori… »
Zahid: Jedva čekam da budem deo „večitog derbija“
Sport klub 26.08.2023
Norveški fudbaler Gajas Zahid rekao je za klupski sajt da je srećan što je došao u Partizan i istakao da jedva čeka da bude deo "večitog derbija" i da pomogne ekipi da pobedi. „Konačno sam u Partizanu! Bili su to dugi pregovori, razgovarali smo… »
Zahid: Konačno sam u Partizanu, on je veliko ime u Evropi
Sportski žurnal 26.08.2023
Jedva čekam da budem deo večitog derbija i pomognem da pobedimo. Norveški fudbaler Gajas Zahid rekao je da je srećan što je došao u Partizan i istakao da jedva čeka da bude deo večitog derbija i da pomogne ekipi da pobedi. - Konačno sam u… »
Nova "desetka" Partizana ne može da dočeka derbi sa Zvezdom: Ceo svet zna za taj rivalitet
Euronews 26.08.2023
Norveški fudbaler Gajas Zahid rekao je danas za klupski sajt da je srećan što je došao u Partizan i istakao da jedva čeka da bude deo "večitog derbija" i da pomogne ekipi da pobedi. "Konačno sam u Partizanu! Bili su to dugi pregovori, razgovarali… »
Jedva čekam derbi sa zvezdom, da pobedimo! Došao u Partizan i puca od samopouzdanja: Volim da dajem golove
Mondo 26.08.2023
Gajas Zahid potpisao je za Partizan i dao je prvu izjavu kao novi igrač srpskog tima. Gajas Zahid potpisao je za Partizan i dao je prvu izjavu kao novi igrač srpskog tima. Partizan je doveo i deseto pojačanje ovog leta, Gajas Zahid (28) igraće u… »
Jedna ''petarda'' ovo ne može da promeni? ''Svi znaju za Partizan, veliko ime u Evropi!''
Sportske.net 26.08.2023
Najnovije pojačanje Partizana, iskusni vezista Gajas Zahid je u Humsku stigao kada je atmosfera bila sjajna posle pobede nad Sabahom i plasmana u plej-of Lige konferencija, ali se to potpuno promenilo od četvrtka, kada se crno-beli doživeli jedan od… »
Zahid: ''Svi znaju za Partizan, veliko je ime u Evropi, jedva čekam duele sa Crvenom zvezdom''
Večernje novosti 26.08.2023
Norveški fudbaler Gajas Zahid rekao je danas za klupski sajt da je srećan što je došao u Partizan i istakao da jedva čeka da bude deo "večitog derbija" i da pomogne ekipi da pobedi. FOTO: FK Partizan - Konačno sam u Partizanu! Bili su to dugi… »
Vesti dana »
Kurtijeva policija uhapsila osam ljudi: Vandalizam, odmazda i nasilje na severu Kosove i Metohije
Sputnik pre 1 satjoš 175 povezanih
Još jedno otvoreno pismo Slavici Đukić Dejanović: „Bavite se naručenim temama SNS-a, zaslužujete čistu jedinicu“
Nova pre 6 satijoš 26 povezanih
(Mape) Čeka nas i do pola metra snega - već 12 sati veje bez prestanka! Najnovija vremenska prognoza, početak decembra ne donosi lepe vesti! Spremite se (foto)
Kurir pre 8 minutajoš 25 povezanih
PSG osudio postupak direktora gimnazije Jovan Jovanović Zmaj u Novom Sadu
Novi magazin pre 4 satijoš 22 povezane