Povezane vesti
Kako je u Košutnjaku ubijen knez Mihailo Obrenović: Zavirite u novi film o atentatu na srpskog vladara na Dunav film festu
Nova 26.08.2023
Dodelom nagrada najboljima i ekskluzivnom premijerom trejlera za novi domaći film "Što se bore misli moje" sutra će svečano biti zatvoren Dunav film fest u Smederevu, saopštili su organizatori. Ko će biti laureati nagrada 6. po redu festivala u Smederevu… »
Premijera trejlera za film „Što se bore misli moje“ na 6. Dunav Film Festu
Danas 26.08.2023
Ekskluzivna premijera trejlera za film „Što se bore misli moje“ Milorada Milinkovića biće održana sutra, u nedelju, 27. avgusta uz prisustvo reditelja koji će i zatvoriti 6. Dunav Film Fest. Film „Što se bore misli moje“ govori o ubistvu kneza Mihaila… »
Vesti dana »
Novosađanin provalio u kuću, iz nje ukrao nakit satove i novac, pa udario vlasnika koji ga je zatekao u krađi
Radio 021 pre 28 minutajoš 32 povezane
Uskršnji vikend donosi mraz, kišu i sneg: RHMZ objavio kada se očekuje zahlađenje u Srbiji
NIN pre 3 satajoš 35 povezanih
Pregovori SAD i Irana o uslovima primirja u trajanju od 45 dana
Biznis.rs pre 3 satajoš 28 povezanih
Putevi Srbije: Ne otvarajete SMS poruke o nenaplaćenoj putarini i prekoračenju brzine
Ekapija pre 2 satajoš 21 povezana
UŽIVO Iran napao američke ratne brodove, Izrael pogodio najveći iranski petrohemijski kompleks
Sputnik pre 38 minutajoš 48 povezanih