Povezane vesti
Kako je u Košutnjaku ubijen knez Mihailo Obrenović: Zavirite u novi film o atentatu na srpskog vladara na Dunav film festu
Nova 26.08.2023
Dodelom nagrada najboljima i ekskluzivnom premijerom trejlera za novi domaći film "Što se bore misli moje" sutra će svečano biti zatvoren Dunav film fest u Smederevu, saopštili su organizatori. Ko će biti laureati nagrada 6. po redu festivala u Smederevu… »
Premijera trejlera za film „Što se bore misli moje“ na 6. Dunav Film Festu
Danas 26.08.2023
Ekskluzivna premijera trejlera za film „Što se bore misli moje“ Milorada Milinkovića biće održana sutra, u nedelju, 27. avgusta uz prisustvo reditelja koji će i zatvoriti 6. Dunav Film Fest. Film „Što se bore misli moje“ govori o ubistvu kneza Mihaila… »
Vesti dana »
Borko Stefanović u osvrtu na incident na aerodromu u Crnoj Gori: Evo šta Vučić zaista radi u regionu
Danas pre 23 minutajoš 34 povezane
Wizz Air optužio Srbiju da pokušava da ugasi bazu u Beogradu, Direktorat odbacuje tvrdnje
Aero.rs pre 59 minutajoš 27 povezanih
Mladić u Kragujevcu nožem izbo bivšu devojku i dedu: On je uhapšen, a evo u kakvom su stanju žrtve
Mondo pre 1 satjoš 26 povezanih
Đedović sa Djukovim u Sankt Peterburgu: Traži se rešenje za vlasništvo NIS-a i energetsku sigurnost
NIN pre 29 minutajoš 25 povezanih
Dojave o bombama stigle u više škola širom Srbije, Ministarstvo prosvete navodi da su lažne
Danas pre 2 satajoš 25 povezanih