Повезане вести
Мирјана Карановић без повреда: Наша глумица након лакшег удеса на ауто-путу стигла у Ниш
Вечерње новости 26.08.2023
НА КОНФЕРЕНЦИЈИ за новинаре уочи почетка Филмских сусрета потврђено је да је глумица Мирјана Карановић имала лакши удес. Фото: Ј.Ћосин На срећу она је добро, те је дошла на конференцију и обратила се новинарима. Подсетимо… »
"Псовао је Кустурицу и био је потпуно аутентичан и намргођен у тој сцени": Мирјана Карановић о чувеним улогама са Павлом…
Блиц 26.08.2023
“Ова награда данас је за мене као некакав врхунац свега што сам ја до сада урадила. Некако мислим, радићу ја и даље али бих волела да ме више не узимају у обзир за награде јер мислим да сам једноставно урадила све што сам могла… »
Павле Вуисић се налази у сваком глумцу! Емотивна Мирјана Карановић: За мене је ово данас некакав врхунац каријере
Курир 26.08.2023
Мирјана Карановић, балканска глумачка дива, добитница је награде за животно дело "Павле Вуисић" на 58. Филмским сусретима у Нишу. Она ће награду примити прве вечери фестивала између пројекције два филма. Иако је доживела велики… »
Мирјана Карановић у Нишу: У свему што сам радила давала сам највише од себе, и то је истина о мени
Нова 26.08.2023
У свему што сам радила давала сам највише од себе, то је истина о мени, рекла је глумица Мирјана Карановић у Нишу којој ће вечерас, на отварању Филмских сусрета, бити уручена награда "Павле Вуисић". Позната глумица појавила се… »
Глумица Мирјана Карановић доживела удес на ауто-путу ка Нишу
Југмедиа 26.08.2023
Глумица Мирјана Карановић имала је данас удес на ауто-путу ка Нишу, код наплатне рампе, сазнаје „ Блиц„, а позната глумица се након инцидента осећа добро и није повређена. Глумица је иначе вечерас требало да прими награду на… »
Огласила се Мирјана Карановић: У питању је мања незгода, аутомобилом сам ударила у возило човека из Ваљева
Дневник 26.08.2023
Мирјана Карановић, огласила се након што је данас имала удес на ауто-путу ка Нишу, код наплатне рампе. Глумица је кренула ка Нишу где вечерас на отварању "Филмских сусрета" прима награду, међутим у тренутку непажње доживела је… »
Мирјана Карановић имала удес: Ево у каквом је стању глумица
Нова 26.08.2023
Све се догодило на ауто-путу ка Нишу. Глумица Мирјана Карановић имала је данас удес на ауто-путу ка Нишу, потврђено је за Нова.рс. Глумица се након инцидента осећа добро и није повређена. Карановићева је иначе вечерас требало да… »
Мирјана Карановић доживела саобраћајну несрећу! Удес се десио на ауто-путу, ево у каквом је стању глумица!
Мондо 26.08.2023
Мирјана Карановић доживела је удес на ауто-путу. Мирјана Карановић доживела је удес на ауто-путу. Глумица Мирјана Карановић имала је данас удес на ауто-путу ка Нишу, преноси 24седам. Глумица се након инцидента осећа добро и није… »
Вести дана »
Временска прогноза за петак, 24. октобар: Променљиво и свежије време
Нови магазин пре 2 минутајош 17 повезаних
Муп: Полиција из возила у пратњи студената који пешаче од Новог Пазара до Новог Сада запленила бибер спреј и телескопску палицу
Блиц пре 12 сатијош 8 повезаних