Повезане вести
Почели „Филмски сусрети“ у Нишу: Мира Карановић награду посветила свом колеги Цвеји (ВИДЕО)
Нишке вести 26.08.2023
Глумци, учесници фестивала, поклонили су се нишкој публици, а већ по традицији на отварању фестивала уручена је награда за животно дело „Павле Вуистић“. Ове године награда је припала глумици Мирјани Карановић. Она је, казала да… »
Уручењем награде 'Павле Вуисић' вечерас почињу 58. Филмски сусрети у Нишу
Нови магазин 26.08.2023
Фестивал глумачких остварења играног филма, 58. по реду "Филмски сусрети" биће отворени вечерас уручењем награде за животно дело "Павле Вусић" глумици Мирјани Карановић, и симболичним уручењем кључева Нишке тврђаве глумцима… »
Филмски сусрети – вечерас отварање! Мирјани Карановић награда за животно дело
Нишке вести 26.08.2023
Пројекције на Летњој позорници у Тврђави почињу од 20.30 часова, а публика ће првог дана имати прилику да погледа три филма, и то „Траг дивљачи“, „Ко жив, ко мртав“ и „Овуда ће проћи пут“. Прве фестивалске вечери, након… »
Мирјана Карановић у Нишу: "у свему што сам радила давала сам највише од себе, то је истина о мени"
Телеграф 26.08.2023
Коментаришући награду „Павле Вуисић“ Карановић је казала да је та награда врхунац свега што је до сада урадила. У свему што сам радила давала сам највише од себе, то је истина о мени, изјавила је глумица Мирјана Карановић у Нишу… »
Вести дана »

Синер се пласирао у полуфинале Вимблдона упркос очигледној повреди лакта
Данас пре 4 сатијош 2 повезане

"Угостио сам драгог госта" Додик: Пријатан разговор са Мацутом о многим питањима у вези с нашим народом
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана

Карамбол на: Ауто-путу, стварају се застоји Два тешка удеса на само неколико километара: Аутомобили уништени, полиција на терену (фото)
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана

Министарство информисања и телекомуникација осудило напад на кућу Драгана Ј. Вучићевића
Данас пре 5 сатијош 1 повезана