Povezane vesti
„Drago mi je što je imao toliko žena pre mene“: Nataša Pavlović iskreno o suprugu koji je važio za velikog zavodnika
Nova 26.08.2023
Popularna voditeljka smatra da su razumevanje i povrenje među partnerima ključni. Voditeljka emisije „Praktična žena“ Nataša Pavlović već duže od decenije je u braku sa producentom Predragom Pavlovićem sa kojim ima dvoje dece. Voditeljka je jednom… »
"Drago mi je što je moj muž imao toliko žena pre mene": Voditeljka Nataša Pavlović sa ovim čovekom ima dvoje dece: "i on zna…
Blic 25.08.2023
Simpatična voditeljka emisije "Praktična žena", Nataša Pavlović, u braku je sa producentom Predragom Pavlovićem sa kojim ima dvoje dece. Njen muž je iza sebe ima burnu prošlost, međutim voditeljka tome nikada nije pridavala značaj. Nataša je u svojim… »
Vesti dana »
"Danas imaš dete, sutra ga nemaš" Smrt sina do zadnjeg dana nije prežalila - bolna životna priča Beti Đorđević
Večernje novosti pre 3 minutajoš 28 povezanih
Tramp ucenjuje Makrona: Ako ne uđe u moj Odbor za mir, dobija carine od 200 odsto na vino i šampanjac
Radio 021 pre 9 minutajoš 38 povezanih
"Svet ide u ludom smeru", Vučić iz Davosa: Počeli smo da radimo na planu "Srbija do 2030. godine" (video)
Blic pre 1 satjoš 24 povezane