Повезане вести

Србину је Премијер лига била суђена: Енглези га награђивали због "Фантазија", а сада брани гол Челсија

Србину је Премијер лига била суђена: Енглези га награђивали због "Фантазија", а сада брани гол Челсија

Вечерње новости 27.08.2023
ЖИВОТ пише романе, а Ђорђу Петровићу исписао сјајне странице. ФОТО: АП Некадашњи голман фудбалског клуба Чукарички са Челсијем је потписао уговор на седам година, а занимљиво је да је од раније познат по својој љубави ка… »
Ђорђу Петровићу је очигледно била суђена Премијер лига

Ђорђу Петровићу је очигледно била суђена Премијер лига

Спорт клуб 27.08.2023
Репрезентативни голман Србије још раније се показао као изврстан познавалац Премијер лиге. Ђорђе Петровић је потписао седмогодишњи уговор са Челсијем. Бивши голман Чукаричког и Њу Инлганд револушна тако је постао први чувар… »
Петровић наредних седам година у Челзију: Велики корак за мене (фото, видео)

Петровић наредних седам година у Челзију: Велики корак за мене (фото, видео)

Спортски журнал 27.08.2023
Бивши голман Чукаричког Ђорђе Петровић потписао за Плавце. Српски чувар мреже Ђорђе Петровић (23, 194 цм) потписао седмогодишњи уговор са лондонским Челзијем! Бивши голман Чукаричког, један од изданака омладинске школе тима са… »
Ђорђе потписао за Челси, а са њим долази и прелепа Ђина: Била је Мис Србије, а Британце је већ залудела! (фото)

Ђорђе потписао за Челси, а са њим долази и прелепа Ђина: Била је Мис Србије, а Британце је већ залудела! (фото)

Мондо 27.08.2023
Ђорђе Петровић потписао је за Челси, а а њим у Лондон долази и његова прелепа супруга Ђина. Ђорђе Петровић потписао је за Челси, а а њим у Лондон долази и његова прелепа супруга Ђина. Ђорђе Петровић (23) постао је и званично… »
Ђорђе Петровић и званично голман Челсија: Испунио ми се сан, једва чекам да заиграм на „Стамфорд Бриџу“ (ВИДЕО)

Ђорђе Петровић и званично голман Челсија: Испунио ми се сан, једва чекам да заиграм на „Стамфорд Бриџу“ (ВИДЕО)

Данас 27.08.2023
Српски голман Ђорђе Петровић данас је потписао седмогодишњи уговор са Челсијем, а одмах потом је званично представљен медијима. Бивши голман Чукаричког је у клуб из Лондона стигао из Њу Ингланд Револушна, екипе која се такмичи… »
Челси ми је рекао све што желим да чујем: Српски голман седам година у Премијер лиги

Челси ми је рекао све што желим да чујем: Српски голман седам година у Премијер лиги

Вечерње новости 26.08.2023
НАЈБОЉИ голман МЛС лиге, Ђорђе Петровић нови је чувар мреже лондонског Челсија. Фото: ЕПА-ЕФЕ/ЦЈ ГУНТХЕР Клуб је одмах промовисао новог голмана, а Фабрицио Романо тврди да је са клубом потписао уговор на седам година. Ђорђе… »

Вести дана »