Повезане вести

Пешић: Изгубиш – испадаш, много је важно да то знамо

Пешић: Изгубиш – испадаш, много је важно да то знамо

Еуроневс 27.08.2023
Селектор српске репрезентације, Светислав Пешић, се током тренинга уочи сутрашњег меча са Порториком (14.00) обратио медијима. У првом колу "орлови" су сјајну игру крунисали убедљивом победом над селекцијом Кине 105:63… »
Пешић открио добру вест, уз опомену: ''У Индијанаполису је могло неки пут и да се изгуби, а овде...''

Пешић открио добру вест, уз опомену: ''У Индијанаполису је могло неки пут и да се изгуби, а овде...''

Спортске.нет 27.08.2023
После одличног старта и убедљиве победе над Кином у првом колу Групе Б на Светском првенству у Манили, кошаркашка репрезентација Србије се припрема за сутрашњи сусрет са Порториком. После данашњег тренинга, са новинарима у… »
"Ја вам причам, ви не чујете!" Светислав Пешић пред Србија - Порторико узео за пример Мундобаскет у Индијанаполису (видео)

"Ја вам причам, ви не чујете!" Светислав Пешић пред Србија - Порторико узео за пример Мундобаскет у Индијанаполису (видео)

Вечерње новости 27.08.2023
ПОНОВО је пред српским медијима након тренинга у Манили изашао Светислав Пешић. Селектор Србије говорио је о актуелним темама на Мундобаскету. ФОТО: ФИБА.Баскетбалл Подсетио је Пешић да Србија нема права на грешку. - Ово је… »
Делегација Кошаркашког савеза Србије на радном ручку са челницима ФИБА

Делегација Кошаркашког савеза Србије на радном ручку са челницима ФИБА

Политика 27.08.2023
Председник Кошаркашког савеза Србије (КШ) Предраг Даниловић и генерални секретар Златко Болић били су данас гости на радном ручку, који је организовао генерални секретар Светске кошаркашке федерације (ФИБА) Андреас Загклис током… »
Где можете да гледате меч Мундобаскета Порторико – Србија?

Где можете да гледате меч Мундобаскета Порторико – Србија?

Данас 27.08.2023
Кошаркаши Србије играју у понедељак 28. августа други меч Групе Б на Светском првенству у Јапану, Филипинима и Индонезији Србија је у првој утакмици савлада Кину са 105:63. Иако Кина свакако није кошаркашка велесила, изабраници… »
КСС на састанку са представницима ФИБА: Радни ручак у Манили, Заглис звао Даниловића и Болића

КСС на састанку са представницима ФИБА: Радни ручак у Манили, Заглис звао Даниловића и Болића

Мондо 27.08.2023
Одржан је састанак између представника кошаркашког савеза Србије и челника ФИБА у Манили. Одржан је састанак између представника кошаркашког савеза Србије и челника ФИБА у Манили. Светско првенство у кошарци траје. Србија ће у… »
Давидовац пред Порторико: "Да се не лажемо..."

Давидовац пред Порторико: "Да се не лажемо..."

Спортске.нет 27.08.2023
Кошаркашка репрезентација Србије тријумфално је започела учешће на Мундобаскету. Србија је у првом колу групе Б у Манили убедљиво савладала селекцију Кине са 105:63, а у наредној рунди "орлове" очекује дуел против Порторика… »
Делегација КСС на радном ручку са челницима ФИБА

Делегација КСС на радном ручку са челницима ФИБА

Спорт клуб 27.08.2023
Председник Кошаркашког савеза Србије (КСС) Предраг Даниловић и генерални секретар Златко Болић били су гости на радном ручку, који је организовао генерални секретар Светске кошаркашке федерације (ФИБА) Андреас Загклис током… »
Због салета све пуцало од емоција! Србија му покварила рођендан, а он отворио душу: "Дао сам им део себе"

Због салета све пуцало од емоција! Србија му покварила рођендан, а он отворио душу: "Дао сам им део себе"

Мондо 27.08.2023
Веома емотивно било је у Манили пре, током и после утамице Србије и Кине. Веома емотивно било је у Манили пре, током и после утамице Србије и Кине. Србија је покварила 56. рођендан Александру Ђорђевићу пошто је у суботу 26… »
Александар Ђорђевић одушевљен игром „орлова“ у мечу против Кине: Србија може до финала, поносан сам на те момке

Александар Ђорђевић одушевљен игром „орлова“ у мечу против Кине: Србија може до финала, поносан сам на те момке

Данас 26.08.2023
Селектор репрезентације Кине Александар Ђорђевић рекао је после меча у којем је његова екипа изгубила од Србије (105:63) на старту Мундобаскета, да је за њега била „емотивна утакмица“. – Знате одакле сам, и шта сам све прошао… »

Вести дана »