Повезане вести

Јелена Батос хитно хоспитализована! Ријалити цица забринула све, огласила се из болнице - "Имам инфекцију, не знају где"

Јелена Батос хитно хоспитализована! Ријалити цица забринула све, огласила се из болнице - "Имам инфекцију, не знају где"

Мондо 27.08.2023
Бивша учесница Задруге Јелена Батос огласила се из Клиничког центра у којем је хитно збринута услед погоршања здравственог стања. Бивша учесница Задруге Јелена Батос огласила се из Клиничког центра у којем је хитно збринута… »
Прва слика хоспитализоване Јелене Батос! Бивша задругарка прикована за болнички кревет моли се само за једно! (фото)

Прва слика хоспитализоване Јелене Батос! Бивша задругарка прикована за болнички кревет моли се само за једно! (фото)

Ало 27.08.2023
Не престаје да плаче! Бивша учесница "Задруге" Јелена Батос изненада је завршила у болници, а вест о њеном нарушеном здравственом стању забринула је њене пратиоце на мрежама. И даље је прикована за болничку постељу, а лекари… »
Драма бивше задругарке: У току ноћи хитно примљена у Клинички центар: "Доктори не знају шта се дешава са мном"

Драма бивше задругарке: У току ноћи хитно примљена у Клинички центар: "Доктори не знају шта се дешава са мном"

Блиц 27.08.2023
Јелена Батос, бивша учесница ријалитија "Задруга", хоспитализована је у Универзитетском клиничком центру Републике Српске, одакле се јавила пратиоцима на Инстаграму. - Мене живот милион пута опомиње да се не стресирам и никада… »

Вести дана »