Povezane vesti
"Ne znam zašto me nije zvao na večeru": Rama: Ne shvatam lično Micotakisov potez, bio mi je prijatelj, i dalje mi je prijatelj…
Blic 27.08.2023
Albanski premijer Edi Rama izjavio je da nije lično shvatio i da nije uvređen zbog toga što ga grčki premijer Kirijakos Micotakis nije pozvao u Atinu na neformalnu večeru sa liderima Zapadnog Balkana. Rama je, u intervjuu za "Katimerini", rekao da… »
Rama: Nisam uvređen što me Micotakis nije pozvao u Atinu na neformalnu večeru
Insajder 27.08.2023
Albanski premijer Edi Rama izjavio je da nije lično shvatio i da nije uvređen zbog toga što ga grčki premijer Kirijakos Micotakis nije pozvao u Atinu na neformalnu večeru sa liderima Zapadnog Balkana. Rama je, u intervjuu za "Katimerini", rekao da… »
Vesti dana »

Putin u Pekingu razgovarao sa Kimom, zahvalio mu na pomoći severnokorejskih vojnika Rusiji
Beta pre 52 minutajoš 22 povezane

Sunčano tokom većeg dela dana, a onda totalni obrt: Oglasio se RHMZ - stižu pljuskovi sa grmljavinom
Mondo pre 52 minutajoš 22 povezane

Monika Seleš se oglasila posle plasmana Novaka Đokovića u polufinale US opena: Samo jedna reč za podgrevanje priča…
Danas pre 17 minutajoš 108 povezanih

Bombom na kuću, sukobi, pucnjave... Ovo je ubijeni Dejan iz Novog Sada, s osumnjičenim godinama bio u sukobu
Telegraf pre 7 minutajoš 26 povezanih