Povezane vesti
"Ne znam zašto me nije zvao na večeru": Rama: Ne shvatam lično Micotakisov potez, bio mi je prijatelj, i dalje mi je prijatelj…
Blic 27.08.2023
Albanski premijer Edi Rama izjavio je da nije lično shvatio i da nije uvređen zbog toga što ga grčki premijer Kirijakos Micotakis nije pozvao u Atinu na neformalnu večeru sa liderima Zapadnog Balkana. Rama je, u intervjuu za "Katimerini", rekao da… »
Rama: Nisam uvređen što me Micotakis nije pozvao u Atinu na neformalnu večeru
Insajder 27.08.2023
Albanski premijer Edi Rama izjavio je da nije lično shvatio i da nije uvređen zbog toga što ga grčki premijer Kirijakos Micotakis nije pozvao u Atinu na neformalnu večeru sa liderima Zapadnog Balkana. Rama je, u intervjuu za "Katimerini", rekao da… »
Vesti dana »
"Tramp i dalje želi da osvoji Grenland": Propao prvi sastanak u Vašingtonu, Danci se obratili na ulici (foto)
Mondo pre 51 minutajoš 47 povezanih
Intervencija SAD u Iranu moguća u naredna 24 sata, rekla dva evropska zvaničnika
Beta pre 41 minutajoš 51 povezana
Debata u studiju Euronews: Odalović i Vukadinović o dolasku delegacije Evropskog parlamenta u Srbiju (video)
Euronews pre 4 satijoš 23 povezane
Srbija razbila Izrael za prvo mesto u grupi: Sad idemo ka polufinalu Evropskog prvenstva
Mondo pre 51 minutajoš 57 povezanih