Povezane vesti
Rama: Ne shvatam lično što me Micotakis nije pozvao u Atinu na neformalnu večeru
Politika 27.08.2023
Albanski premijer Edi Rama izjavio je da nije lično shvatio i da nije uvređen zbog toga što ga grčki premijer Kirijakos Micotakis nije pozvao u Atinu na neformalnu večeru sa liderima Zapadnog Balkana. Rama je, u intervjuu za „Katimerini”, rekao… »
"Ne znam zašto me nije zvao na večeru": Rama: Ne shvatam lično Micotakisov potez, bio mi je prijatelj, i dalje mi je…
Blic 27.08.2023
Albanski premijer Edi Rama izjavio je da nije lično shvatio i da nije uvređen zbog toga što ga grčki premijer Kirijakos Micotakis nije pozvao u Atinu na neformalnu večeru sa liderima Zapadnog Balkana. Rama je, u intervjuu za "Katimerini", rekao da… »
"Ne znam zašto me nije zvao na večeru": Rama: Ne shvatam lično Micotakisov potez, bio mi je prijatelj, i dalje mi je…
Blic 27.08.2023
Albanski premijer Edi Rama izjavio je da nije lično shvatio i da nije uvređen zbog toga što ga grčki premijer Kirijakos Micotakis nije pozvao u Atinu na neformalnu večeru sa liderima Zapadnog Balkana. Rama je, u intervjuu za "Katimerini", rekao da… »
Rama: Ne znam zašto me Micotakis nije zvao na večeru bio mi je prijatelj i dalje mi je prijatelj
Dnevnik 27.08.2023
Rama: Nisam uvređen što me Micotakis nije pozvao u Atinu na neformalnu večeru
Insajder 27.08.2023
Vesti dana »
Vrtoglave promene vremena pred nama: Sneg se očekuje u ovim delovima Srbije, upaljen i meteo alarm zbog jedne pojave
Kurir pre 2 satajoš 12 povezanih
Jasna matematika: Srbija mora da pobedi Dansku za prolaz među osam u UEFA Ligi nacija
Euronews pre 1 satjoš 11 povezanih
Na marginama samita APEK-a: Južna Koreja, SAD i Japan najavili trilateralnu saradnju; Poboljšanje kinesko-japanskih odnosa
RTV pre 1 satjoš 5 povezanih
Denver ne može bez Nikole: Otkriveno zašto Jokić nije igrao
Večernje novosti pre 1 satjoš 11 povezanih