Povezane vesti
Božoviću zabranjen ulazak u Crnu Goru
Politika 27.08.2023
Bivši ambasador Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović vraćen je juče sa graničnog prelaza Ranče i nije mu dozvoljen ulazak u Crnu Goru iako je prošle sedmice ukinuta zabrana ulaska. Božović je u telefonskoj izjavi za portal RTCG rekao da je šokiran… »
Božović za Kurir: Šokiran sam i iznenađen samovoljom i postupkom javne i tajne policije Crne Gore! Zabranili mi da vidim…
Kurir 27.08.2023
Bivši ambasador Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović za Kurir otkriva kako je doživeo neprijatnost na crnogorskoj granici kada je, uprkos prethodnom ukidanju zabrane ulaska u tu zemlju, sprečen da poseti roditelje. - Šokiran sam i iznenađen samovoljom i… »
Vesti dana »
Prognoza vremena za četvrtak, 15. januar 2026. godine: Ujutro mraz i magla, tokom dana toplije uz sunčane intervale
Glas juga pre 10 minutajoš 11 povezanih
Više država poziva građane da napuste Iran, večeras hitna sednica Saveta bezbednosti UN
RTS pre 11 minutajoš 9 povezanih
Totalni pakao od žreba za Olgu na AO: Na startu protiv sedmostruke GS šampionke, onda igra protiv treće sveta!
Telegraf pre 51 minutajoš 12 povezanih
Zelenski uvodi vanredno stanje! Hitno se oglasio dramatičnom porukom: "Posledice su ozbiljne"
Blic pre 11 satijoš 5 povezanih