Povezane vesti
Dodik pevao hit Baje Malog Knindže! Pored njega princ Filip i princeza Danica (video)
Kurir 27.08.2023
Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske, stigao je na "Kočićev zbor" gde se nalazi u društvu princa Filipa i princeze Danice. Banjalučka ATV prenosi da je Dodik zapevao hit Baje Malog Knindže "Čuvaj mi se sine" i navodi da su se prisutni… »
Bratski zagrljaj: Kako je Dodik uživao na koncertu Baje Malog Knindže u šatoru svog kuma na Kočićevom zboru (foto, video)
Blic 27.08.2023
Nakon što je strance nazvao Rudonjama i "pokazao" im srednji prst, predsednik Republike Srpske je na Kočićevom zboru obišao nekoliko šatora, zapevao, pa za pojas zadenuo, a onda se, očekivano zaputio ka šatoru svog kuma, na koncert Baje Malog… »
"Stranci su Rudonje, pokazujemo im srednji prst, iz inata" Dodik se na Kočićevom zboru obrušio na BiH, Britance, Amerikance…
Blic 27.08.2023
Iako mislimo da smo se izborili za slobodu, mi i danas ovdje imamo Rudonje, kao u Kočićevo doba. Imamo glavnog Rudonju iz istog naroda iz kojeg je bio i onaj iz Kočićeve priče. Taj Rudonja hoće da otme zemlju Srbima, a mi mu iz inata pokazujemo… »
Dodik najavio da će od sada strance zvati Rudonjama i pokazivati im srednji prst
N1 Info 27.08.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je na "Kočićevom zboru" na Manjači da će od sada sve strance zvati "Rudonjama", optuživši SAD, Nemačku i posebno Veliku Britaniju da vode politiku usmerenu protiv Srba. „Iako mislimo da smo se… »
Dodik najavio da će od sada strance zvati „Rudonjama“ i pokazivati im srednji prst
Danas 27.08.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas na „Kočićevom zboru“ na Manjači da će od sada sve strance zvati „Rudonjama“, optuživši SAD, Nemačku i posebno Veliku Britaniju da vode politiku usmerenu protiv Srba. „Iako mislimo… »
Vesti dana »
Palma je dugo tražio lek za tešku bolest: Otkrio prijateljima da će uskoro umreti, ovako se oprostio od njih
Telegraf pre 4 satijoš 20 povezanih
VJT u Novom Sadu traži pritvor za 13 osumnjičenih zbog pada nadstrešnice
Danas pre 4 satijoš 6 povezanih
Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"
Blic pre 6 satijoš 2 povezane