Повезане вести
Додик певао хит Баје Малог Книнџе! Поред њега принц Филип и принцеза Даница (видео)
Курир 27.08.2023
Милорад Додик, председник Републике Српске, стигао је на "Кочићев збор" где се налази у друштву принца Филипа и принцезе Данице. Бањалучка АТВ преноси да је Додик запевао хит Баје Малог Книнџе "Чувај ми се сине" и наводи да су… »
Братски загрљај: Како је Додик уживао на концерту Баје Малог Книнџе у шатору свог кума на Кочићевом збору (фото, видео)
Блиц 27.08.2023
Након што је странце назвао Рудоњама и "показао" им средњи прст, председник Републике Српске је на Кочићевом збору обишао неколико шатора, запевао, па за појас заденуо, а онда се, очекивано запутио ка шатору свог кума, на… »
"Странци су Рудоње, показујемо им средњи прст, из ината" Додик се на Кочићевом збору обрушио на БиХ, Британце, Американце и…
Блиц 27.08.2023
Иако мислимо да смо се изборили за слободу, ми и данас овдје имамо Рудоње, као у Кочићево доба. Имамо главног Рудоњу из истог народа из којег је био и онај из Кочићеве приче. Тај Рудоња хоће да отме земљу Србима, а ми му из… »
Додик најавио да ће од сада странце звати Рудоњама и показивати им средњи прст
Н1 Инфо 27.08.2023
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је на "Кочићевом збору" на Мањачи да ће од сада све странце звати "Рудоњама", оптуживши САД, Немачку и посебно Велику Британију да воде политику усмерену против Срба. „Иако… »
Додик најавио да ће од сада странце звати „Рудоњама“ и показивати им средњи прст
Данас 27.08.2023
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас на „Кочићевом збору“ на Мањачи да ће од сада све странце звати „Рудоњама“, оптуживши САД, Немачку и посебно Велику Британију да воде политику усмерену против Срба… »
Вести дана »
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 57 минутајош 3 повезане
Трамп је управо дао Зеленском најстрашнији ултиматум?! Време му брзо истиче, а у ризику је читава земља: Притисак никад јачи, а Путин већ трља руке
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана