Povezane vesti
Lavrov: Lideri BRIKS-a se bave stvarnim problemima za razliku od Zapada
Politika 27.08.2023
MOSKVA – Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov izjavio je danas da se lideri BRIKS-a bave stvarnim problemima za razliku od zapadnih političara i novinara. „Mi koristimo naše glave i bavimo se konkretnim pitanjima”, rekao je Lavrov u razgovoru za… »
Lavrov o članicama BRIKS-a: "Mi koristimo naše glave i bavimo se konkretnim pitanjima",
Euronews 27.08.2023
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov izjavio je danas da se lideri BRIKS-a bave stvarnim problemima za razliku od zapadnih političara i novinara. "Mi koristimo naše glave i bavimo se konkretnim pitanjima", rekao je Lavrov u razgovoru za državnu… »
Lavrov: BRIKS će se koordinisati u UN i G20
Blic 27.08.2023
BRIKS će koordinisati svoje pristupe sa novim članicama u okviru međunarodnih formata, uključujući Ujedinjene nacije i Grupu 20, izjavio je danas ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. "Naravno, koordiniraćemo naše pristupe sa novim članicama u… »
Vesti dana »

RHMZ upozorava da se sutra u Srbiji očekuju lokalne nepogode sa gradom i jakim vetrom
RTV pre 1 satjoš 12 povezanih

Ne možete normalno da funkcionišete od alergije? Lekari otkrivaju načine da ublažite simptome
N1 Info pre 4 satijoš 12 povezanih

Neredi u Nepalu: Vojska na ulicama, protesti su 'oteti', tvrdi Generacija Z
BBC News pre 57 minutajoš 36 povezanih

Evroposlanici EPP: Srbija zaslužuje bolje od trenutne situacije, rasprava o SNS unutar partije narednih dana
Novi magazin pre 3 satajoš 6 povezanih

Srbija-Engleska: Brodolom i incidenti na tribinama - u fotografijama
BBC News pre 52 minutajoš 63 povezane