Povezane vesti
Lavrov: Lideri BRIKS-a se bave stvarnim problemima za razliku od Zapada
Politika 27.08.2023
MOSKVA – Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov izjavio je danas da se lideri BRIKS-a bave stvarnim problemima za razliku od zapadnih političara i novinara. „Mi koristimo naše glave i bavimo se konkretnim pitanjima”, rekao je Lavrov u razgovoru za… »
Lavrov o članicama BRIKS-a: "Mi koristimo naše glave i bavimo se konkretnim pitanjima",
Euronews 27.08.2023
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov izjavio je danas da se lideri BRIKS-a bave stvarnim problemima za razliku od zapadnih političara i novinara. "Mi koristimo naše glave i bavimo se konkretnim pitanjima", rekao je Lavrov u razgovoru za državnu… »
Lavrov: BRIKS će se koordinisati u UN i G20
Blic 27.08.2023
BRIKS će koordinisati svoje pristupe sa novim članicama u okviru međunarodnih formata, uključujući Ujedinjene nacije i Grupu 20, izjavio je danas ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. "Naravno, koordiniraćemo naše pristupe sa novim članicama u… »
Vesti dana »

Paklene vrućine ne popuštaju: Temperatura do 40 stepeni, osveženje tek krajem nedelje
Serbian News Media pre 2 satajoš 33 povezane

Rusija: Uništeno više od 120 dronova tokom noći; evropski lideri: Pregovori moraju da uključuju Ukrajinu
RTS pre 1 satjoš 34 povezane

Pred susret Trampa i Putina, Evropa traži da Ukrajina bude deo pregovora
BBC News pre 1 satjoš 27 povezanih

Stotine mladića iscrtava trobojke na Limanu u Novom Sadu, nadgleda ih Vučević
Beta pre 1 satjoš 17 povezanih