Povezane vesti
Škotska: „Rezervisala sam avionsku kartu u poslednjem trenutku i kupila dvorac“
Južne vesti 27.08.2023
Samantha Kane Dvorac Karbisdejl je izgrađen početkom 20. veka „Sve je izgledalo kao da se će svaki čas raspasti", priča Samanta Kejn kako je bilo kad je prvi put ugledala dvorac Karbisdejl na vrhu litice. Delovi ovog letnjikovca su prokišnjavali, a neke… »
Škotska: „Rezervisala sam avionsku kartu u poslednjem trenutku i kupila dvorac“
Radio 021 27.08.2023
Advokatica iz Londona je u poslednji čas odlučila da kupi neobični zamak u škotskim planinama. Samantha Kane Dvorac Karbisdejl je izgrađen početkom 20. veka „Sve je izgledalo kao da se će svaki čas raspasti", priča Samanta Kejn kako je bilo kad je prvi… »
Vesti dana »

Vučić: Bio sam na rođendanu kod Željka Mitrovića, tamo je bio i direktor Nove s
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Dodik: Tražiću od Rusije da stavi veto na produženje mandata EUFOR-u i da podrži nezavisnost RS
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

(Mape) alarm u Evropi! Preti opasnost zbog jake oluje koja će zahvatiti i Balkan, a trajaće danima: Grad veličine 6 cm, jaki pljuskovi i tornado, a evo šta čeka Srbiju
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Protest ispred Filozofskog u NS, podrška stigla i iz drugih gradova: Policija poručila „ako bude mirno, niko vas neće dirati“ (VIDEO, FOTO)
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Boban je kapetan "bele lađe" Krstari prelepim predelima kroz klisuru: Trasa dugačka 14 kilometara ostavlja bez daha
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane