Povezane vesti
Brnabić na večeri slovenačkog premijera uoči početka foruma na Bledu
Politika 27.08.2023
BLED – Premijerka Srbije Ana Brnabić prisustvuje večeri koju je priredio slovenački premijer Robert Golob uoči početka Strateškog foruma na Bledu. „Drago mi je da vidim predsednika Evropskog saveta Šarla Mišela i što ću razgovarati sa… »
Brnabić sutra na Strateškom forumu na Bledu
Politika 27.08.2023
Premijerka Ana Brnabić učestvovaće sutra na Strateškom forumu na Bledu, u Sloveniji, saopšteno je iz Vlade Srbije. U Sloveniji će sutra početi Bledski strateški forum, koji se ove godine organizuje pod naslovom „Solidarnost za globalnu… »
Brnabić na Bledskoj večeri uoči Strateškog foruma
RTV 27.08.2023
BLED - Premijerka Srbije Ana Brnabić prisustvuje večeri koju je priredio slovenački premijer Robert Golob uoči početka Strateškog foruma na Bledu. "Drago mi je da vidim predsednika Evropskog saveta Šarla Mišela i što ću razgovarati sa partnerima… »
Brnabić na večeri kod slovenačkog premijera uoči početka foruma na Bledu
Euronews 27.08.2023
Premijerka Srbije Ana Brnabić prisustvuje večeri koju je priredio slovenački premijer Robert Golob uoči početka Strateškog foruma na Bledu. "Drago mi je da vidim predsednika Evropskog saveta Šarla Mišela i što ću razgovarati sa partnerima iz… »
Brnabićeva na večeri slovenačkog premijera uoči početka foruma na Bledu
RTS 27.08.2023
Premijerka Ana Brnabić prisustvovala je večeri koju je priredio slovenački premijer Robert Golob uoči početka Strateškog foruma na Bledu. "Drago mi je da vidim predsednika Evropskog saveta Šarla Mišela i što ću razgovarati sa partnerima iz… »
Brnabić na večeri slovenačkog premijera uoči početka foruma na Bledu
Insajder 27.08.2023
Premijerka Srbije Ana Brnabić prisustvuje večeri koju je priredio slovenački premijer Robert Golob uoči početka Strateškog foruma na Bledu. "Drago mi je da vidim predsednika Evropskog saveta Šarla Mišela i što ću razgovarati sa partnerima iz… »
Brnabić sutra na Strateškom forumu na Bledu
Telegraf 27.08.2023
Na dvodnevnom skupu je najavljeno i učešće predsednika Evropskog saveta Šarla Mišela, kao i specijalnog izaslanika za dijalog Beograda i Prištine Miroslava Lajčaka. Premijerka Ana Brnabić učestvovaće sutra na Strateškom forumu na Bledu, u… »
Vesti dana »
Kakva bruka! Jokić mu servirao sve na tacni, a Vestbruk upisao promašaj godine (video)
Večernje novosti pre 1 satjoš 17 povezanih
Vlada formirala timove za dugoročni gasni aranžman sa Rusijom i pitanje NIS-a
RTS pre 34 minutajoš 7 povezanih
Mladić (23) izgubio kontrolu, sleteo sa kolovoza, pa nastradao! Detalji teškog udesa u Inđiji
Telegraf pre 1 satjoš 9 povezanih