Povezane vesti
Brnabić na večeri slovenačkog premijera uoči početka foruma na Bledu
Politika 27.08.2023
BLED – Premijerka Srbije Ana Brnabić prisustvuje večeri koju je priredio slovenački premijer Robert Golob uoči početka Strateškog foruma na Bledu. „Drago mi je da vidim predsednika Evropskog saveta Šarla Mišela i što ću razgovarati sa partnerima iz… »
Brnabić na večeri slovenačkog premijera uoči početka foruma na Bledu
Insajder 27.08.2023
Premijerka Srbije Ana Brnabić prisustvuje večeri koju je priredio slovenački premijer Robert Golob uoči početka Strateškog foruma na Bledu. "Drago mi je da vidim predsednika Evropskog saveta Šarla Mišela i što ću razgovarati sa partnerima iz regiona"… »
Brnabić na večeri kod slovenačkog premijera uoči početka foruma na Bledu
Euronews 27.08.2023
Premijerka Srbije Ana Brnabić prisustvuje večeri koju je priredio slovenački premijer Robert Golob uoči početka Strateškog foruma na Bledu. "Drago mi je da vidim predsednika Evropskog saveta Šarla Mišela i što ću razgovarati sa partnerima iz regiona"… »
Brnabić sutra na Strateškom forumu na Bledu
Telegraf 27.08.2023
Na dvodnevnom skupu je najavljeno i učešće predsednika Evropskog saveta Šarla Mišela, kao i specijalnog izaslanika za dijalog Beograda i Prištine Miroslava Lajčaka. Premijerka Ana Brnabić učestvovaće sutra na Strateškom forumu na Bledu, u Sloveniji… »
Vesti dana »
Usvojen rebalans budžeta i paket pomoći građanima u Skupštini Srbije
Naslovi.ai pre 1 satjoš 71 povezana
SPS i Ružić o odluci Komisije: Stranka ga isključila zbog kršenja Statuta, on kaže da još nije dobio zvaničnu odluku
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 38 povezanih
Lociran ubica iz Danilovgrada: Specijalci opkolili ovaj grad, podignut i helikopter vojske
Mondo pre 16 minutajoš 77 povezanih
Srbija savladala Italiju u Pezaru i napravila korak ka Mundobasketu
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 55 povezanih
Jokić odbio da napusti tim: Selektor Alimpijević otkrio detalje nakon meča sa Italijom!
Hot sport pre 26 minutajoš 33 povezane