Повезане вести

Ана Николић пати за дечком богословом: Након раскида посветила му срцепарајуће стихове: "Моје шале ти нису биле смешне"

Ана Николић пати за дечком богословом: Након раскида посветила му срцепарајуће стихове: "Моје шале ти нису биле смешне"

Блиц 28.08.2023
Певачица Ана Николић на свом Инстаграм профилу показала је новог дечка, па онда одмах написала како су раскинули јер јој није био веран и лојалан. Мистериозном богослову, како га је представила, сада је посветила стихове из песме… »
Ана Николић пати за богословом Послала емотивну поруку после брзинског раскида: "Стављала сам ти тачке, зарезе..."

Ана Николић пати за богословом Послала емотивну поруку после брзинског раскида: "Стављала сам ти тачке, зарезе..."

Курир 28.08.2023
Ана Николић изненадила је све када је на Инстаграму објавила фотографију са својим новим дечком, а убрзо након тога је обавестила пратиоце да су раскинули. Разлог за то је што њен партнер, иначе богослов, како је навела, није… »
„Сви грешимо, али ја немам конкуренцију“: Ана Николић показала дечка, па открила детаље раскида ФОТО

„Сви грешимо, али ја немам конкуренцију“: Ана Николић показала дечка, па открила детаље раскида ФОТО

Нова 28.08.2023
Певачица се заљубила у фана, а онда себе упоредила са ликом из романа "Идиот". Певачица Ана Николић након бурног периода кроз који је прошла открила је да се заљубила, али и да у новој љубави није имала среће. Наиме, певачица… »
Ана Николић показала новог дечка богослова па пао брзински раскид: Није био веран! Осећам се издано, глупо, јадно и бедно...

Ана Николић показала новог дечка богослова па пао брзински раскид: Није био веран! Осећам се издано, глупо, јадно и бедно...

Курир 28.08.2023
Певачица Ана Николић на свом Инстаграм профилу показала је новог дечка, али и одмах обавестила народ да су њих двоје раскинули, због тога што њен партнер, како је навела, није био веран и лојалан за разлику од ње. Наиме, видно… »

Вести дана »