Povezane vesti

Ana Nikolić pati za dečkom bogoslovom: Nakon raskida posvetila mu srceparajuće stihove: "Moje šale ti nisu bile smešne"

Ana Nikolić pati za dečkom bogoslovom: Nakon raskida posvetila mu srceparajuće stihove: "Moje šale ti nisu bile smešne"

Blic 28.08.2023
Pevačica Ana Nikolić na svom Instagram profilu pokazala je novog dečka, pa onda odmah napisala kako su raskinuli jer joj nije bio veran i lojalan. Misterioznom bogoslovu, kako ga je predstavila, sada je posvetila stihove iz pesme Mirjane Bobić… »
Ana Nikolić pati za bogoslovom Poslala emotivnu poruku posle brzinskog raskida: "Stavljala sam ti tačke, zareze..."

Ana Nikolić pati za bogoslovom Poslala emotivnu poruku posle brzinskog raskida: "Stavljala sam ti tačke, zareze..."

Kurir 28.08.2023
Ana Nikolić iznenadila je sve kada je na Instagramu objavila fotografiju sa svojim novim dečkom, a ubrzo nakon toga je obavestila pratioce da su raskinuli. Razlog za to je što njen partner, inače bogoslov, kako je navela, nije bio veran i lojalan, za… »
„Svi grešimo, ali ja nemam konkurenciju“: Ana Nikolić pokazala dečka, pa otkrila detalje raskida FOTO

„Svi grešimo, ali ja nemam konkurenciju“: Ana Nikolić pokazala dečka, pa otkrila detalje raskida FOTO

Nova 28.08.2023
Pevačica se zaljubila u fana, a onda sebe uporedila sa likom iz romana "Idiot". Pevačica Ana Nikolić nakon burnog perioda kroz koji je prošla otkrila je da se zaljubila, ali i da u novoj ljubavi nije imala sreće. Naime, pevačica je objavila sliku sa… »
Ana Nikolić pokazala novog dečka bogoslova pa pao brzinski raskid: Nije bio veran! Osećam se izdano, glupo, jadno i bedno...

Ana Nikolić pokazala novog dečka bogoslova pa pao brzinski raskid: Nije bio veran! Osećam se izdano, glupo, jadno i bedno...

Kurir 28.08.2023
Pevačica Ana Nikolić na svom Instagram profilu pokazala je novog dečka, ali i odmah obavestila narod da su njih dvoje raskinuli, zbog toga što njen partner, kako je navela, nije bio veran i lojalan za razliku od nje. Naime, vidno razočarana, Ana… »

Vesti dana »