Povezane vesti
Optužio bivšu devojku da mu je zapalila bar na obali Jadrana: "Bušila mi je gume, pretila da će me izbosti"
Telegraf 28.08.2023
"Eto, i pre dva dana mi je izbušila gume na autu. Očekivao sam da bi se ovako nešto moglo dogoditi", napomenuo je suvlasnik uništenog lokala. Beach bar Sunset u Kostreni kod Rijeke izgoreo je u požaru koji je izbio u petak u ranim popodnevnim satima… »
Izgoreo poznati bar na plaži, vlasnik optužuje bivšu devojku za podmetanje požara: "Pretila je da će me izbosti, izbušila…
Blic 28.08.2023
Ugostiteljski objekt na području Kostrene izgoreo je u požaru koji je izbio u petak u ranim popodnevnim satima. Vlasnik objekta Josip Škundrić procenjuje da šteta na objektu iznosi oko 80.000 evra. Nakon uviđaja utvrđeno je da požar nije uzrokovao… »
Vesti dana »

Tramp otkrio šta ceni kod Putina; Zelenski kaznio bivšeg savetnika blokadom imovine i oduzimanjem priznanja
RTS pre 24 minutajoš 3 povezane

(Mape) letnje vrućine do nedelje, a onda nepogode! Sa 30 stepeni prelazimo na pljuskove, olujni vetar i grad
Blic pre 36 minutajoš 4 povezane

Kreni-Promeni: Dačić hitno da se oglasi o napadima na novinara Insajdera i ratnog veterana
Danas pre 9 satijoš 3 povezane

Oglasio se Volc posle ostavke i dobijanja nove funckije: "Čast mi je što ću nastaviti da služim predsedniku Trampu "
Blic pre 7 satijoš 4 povezane