Povezane vesti
Kaminski kratak i jasan: "Došao sam da osvajam titule"
Sportske.net 28.08.2023
Novi košarkaš Partizana Frenk Kaminski sinoć je stigao u Beograd. Deveti pik na NBA draftu iz 2015. godine, rođen je 4. aprila 1993. godine u Vinfildu, u državi Ilinois, visok je 213 centimetara i trebalo da bi bude veliko pojačanje crno-belih. "Drago mi… »
"Došao sam da osvajam titule": Frenk Kaminski stigao u Beograd
Večernje novosti 28.08.2023
NOVI igrač u timu Partizana za sledeću sezonu biće Frenk Kaminski. Amerikanac koji ima srpske korene stigao je juče u Beograd kako bi sa ekipom počeo pripreme. FOTO: KK Partizan Deveti pik sa NBA drafta 2015. godine ima veliko iskustvo igranja u najjačoj… »
Kaminski: Pričao sam sa Željkom, spreman sam za titule
Sport klub 28.08.2023
U nedelju je u Beograd došao američki centar Frenk Kaminski, verovatno najzvučnije pojačanje Partizana u tekućem prelaznom roku. Po dolasku u prestonicu Srbije ovaj nekadašnji deveti pik NBA drafta poručio je da je upoznat sa tim kako se košarka… »
Vesti dana »
Putnici koji su jutros stigli čarter letom za Tivat vraćeni u Srbiju posle bezbednosne procene
Insajder pre 15 minutajoš 40 povezanih
Komitet Evropskog parlamenta upozorava na izgubljeno vreme na Kosovu zbog političke krize
Slobodna Evropa pre 10 minutajoš 27 povezanih
Viz er optužuje državu da mu ugrožava poslovanje u Srbiji, Direktorat kaže - regulatorne izmene ne ograničavaju pravo saobraćaja avio-prevoznicima
N1 Info pre 1 satjoš 33 povezane
Crna Gora zabranila ulazak za 87 državljana Srbije jer su rizik po bezbednost
Beta pre 5 minutajoš 23 povezane