Повезане вести
Дачић иде у Москву: Кад може Сиарто...
Правда 28.08.2023
Министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је данас да је Србија, када је реч о дијалогу између Београда и Приштине, показала да је конструктивна страна, која се придржава Бриселског споразума, али да, како додаје, Европа… »
Дачић: Посетићу Русију до краја године, састаћу се са Лавровом
Инсајдер 28.08.2023
Министар спољних послова Србије Ивица Дачић потврдио је да ће до краја године посетити Москву где би требало да се састане са руским колегом Сергејем Лавровом. "Ми нећемо да говоримо ни о чему другом осим о нашим билатералним… »
"Мораћу Да идем у Русију": Дачић најавио посету Москви до краја године: "Пажљиво приступамо свему, да не изгубимо пријатеље…
Блиц 28.08.2023
Министар спољних послова Србије Ивица Дачић изјавио је данас да ће "морати да оде у Русију", као коопредседник Мешовитог комитета за сарадњу, а договор са руском страном је да се одговарајући датум нађе до краја године. Дачић… »
Ако може Сијарто, можемо и Ми: Дачић најавио посету Москви до краја године! Наравно да ћу се састати са Лавровом
Курир 28.08.2023
Министар спољних послова Ивица Дачић потврдио је данас да ће до краја године посетити Москву где би требало да се састане са руским колегом Сергејем Лавровим. - Ми нећемо да говоримо ни о чему другом осим о нашим билатералним… »
Дачић најавио посету Русији до краја године
Еуроневс 28.08.2023
Министар спољних послова Србије Ивица Дачић изјавио је данас да ће "морати да оде у Русију", као коопредседник Мешовитог комитета за сарадњу, а договор са руском страном је да се одговарајући датум нађе до краја године. Дачић… »