Povezane vesti

"Futa je kriminalac, zloupotrebljava pokojnu marinu": Karleuša oplela po kompozitoru, ne prašta mu gašenje Jutjub kanala

"Futa je kriminalac, zloupotrebljava pokojnu marinu": Karleuša oplela po kompozitoru, ne prašta mu gašenje Jutjub kanala

Kurir 28.08.2023
Jelena Karleuša u trenutku kada joj je Jutjub kanal bio najviše potreban zbog objavljivanja dva albuma "Alfa" i "Omega", ostala je bez njega i bila primorana da otvori novi. Njen kanal strajkovao je Aleksandar Futa Radulović, a ona je sinoć žestoko… »
"Futa je ozbiljan kriminalac": Estradni rat se nastavlja - Jelena Karleuša osula paljbu zbog gašenja Jutjub kanala!

"Futa je ozbiljan kriminalac": Estradni rat se nastavlja - Jelena Karleuša osula paljbu zbog gašenja Jutjub kanala!

Mondo 28.08.2023
Jelena Karleuša nije birala reči za nekadašnjeg saradnika koji joj je ugasio Jutjub kanal. Jelena Karleuša nije birala reči za nekadašnjeg saradnika koji joj je ugasio Jutjub kanal Pevačica Jelena Karleuša, koja je nedavno objavila dva albuma… »
Zaratio s Lukasom i karleušom, SAD kaže "tražili smo nadoknadu": Futa se oglasio u emisiji - "Ja sam to pokrenuo"

Zaratio s Lukasom i karleušom, SAD kaže "tražili smo nadoknadu": Futa se oglasio u emisiji - "Ja sam to pokrenuo"

Mondo 28.08.2023
Aleksandar Radulović Futa u emisiji otkrio zašto su pevačima ugašeni Jutjub kanali. Aleksandar Radulović Futa u emisiji otkrio zašto su pevačima ugašeni Jutjub kanali Pre izvesnog vremena, suprug pokojne Marine Tucaković kompozitor Aleksandar… »

Vesti dana »