Povezane vesti
Film „Da li me voliš” pobednik šestog „Dunav film festa”
Politika 28.08.2023
Smederevo – Dodelom nagrada sinoć je u Smederevskoj tvrđavi završen šesti „Dunav film fest” na kome je od 22. do 27. avgusta prikazano više od 30 filmskih ostvarenja, premijerno emitovane prve dve epizode domaće serije „Tunel”, a publika je mogla da… »
Završen Dunav film fest na Smederevskoj tvrđavi: Dodeljene nagrade najboljim ostvarenjima
Večernje novosti 28.08.2023
Svečanom dodelom nagrada i premijernim prikazivanjem tizera za film „Što se bore misli moje“ reditelja Milorada Milinkovića na Smederevskoj tvrđavi završen 6. Dunav film fest. Ilustracija/Foto: Nenad Zivanovic Nagradu „Dunavska lađa“ za najbolji film… »
“Dunavska lađa” za ukrajinski film „Da li me voliš“: Završen 6. „Dunav Film Fest”
Nova 28.08.2023
Svečanom dodelom nagrada i premijernim prikazivanjem tizera za film „Što se bore misli moje“ reditelja Milorada Milinkovića, u Smederevu je završen 6. Dunav Film Fest. Tokom šest dana prikazano je više od 30 igranih, dokumentarnih i animiranih filmova iz… »
Vesti dana »
Ovo se nije desilo od početka rata na Bliskom istoku: Teheran izdao hitno saopštenje, tiče se celog sveta
Mondo pre 12 minutajoš 26 povezanih
Za vikend toplo i sunčano, a od ponedeljka "hladan tuš": Kakvo je vreme pred nama?
Euronews pre 2 satajoš 19 povezanih
Grčki i indijski tankeri se okreću pre Ormuza usred neizvesnosti oko otvaranja moreuza
Bloomberg Adria pre 51 minutajoš 19 povezanih
Saznajemo! Evo kako se Melina preziva nakon venčanja sa milionerom, donela ovu odluku
Telegraf pre 12 minutajoš 15 povezanih