Povezane vesti
"Dao sam sve od sebe, ali bezuspešno": Muž hrabre Nataše se oprostio od nje potresnom porukom: Pre smrti ga zamolila da uradi…
Blic 28.08.2023
Nataša Nedić (35) godinama se borila protiv tumora, bila je medicinski fenomen. Jedina žena u Srbiji, ali i regionu koja se borila sa neuroendokrinim tumorom koji se nalazi na ginekološkim organima. Prvi i jedini simptom koji je ukazivao da nešto nije u… »
Žao mi je što nisam mogao više da ti pomognem, dao sam sve od sebe: Natašin muž se obratio emotivnim rečima
Telegraf 28.08.2023
Juče nas je Nataša zauvek napustila nakon mukotrpne borbe sa neprijateljem pred kojim je hrabro stajala. "Neopisivo smo tužni i juako mi neostaješ, žao mi je što nisam mogao više da ti pomognem", poslednje reči uputio je Darko svojoj supruzi Nataši Nedić… »
Vesti dana »
UŽIVO Iran hoće da formira komisiju radi istrage iranskih napada u Zalivu, Netanijahu meta garde
Sputnik pre 35 minutajoš 31 povezana
Kalas o sporazumu o Zakonu o strancima na Kosovu: Novi zamah za dijalog Beograd-Priština
Beta pre 20 minutajoš 25 povezanih
Tripl-dabl okršaj Jokića i Dončića, Slovenac u poslednjoj sekundi doneo pobedu Lejkersima
Politika pre 5 minutajoš 42 povezane
Neka se ovi delovi Srbije danas pripreme za pljuskove, evo i kada: Od ovog datuma jači preokret vremena
Telegraf pre 39 minutajoš 20 povezanih
Više od 150 zdravstvenih ustanova u Iranu oštećeno u napadima
Politika pre 10 minutajoš 17 povezanih