Povezane vesti

Jedna naša poznata devojka se nameračila na njega: Zorannah progovorila o dečku - "10 puta ga zapratila i otpratila"

Jedna naša poznata devojka se nameračila na njega: Zorannah progovorila o dečku - "10 puta ga zapratila i otpratila"

Mondo 28.08.2023
Modna blogerka Zorannah Jovanović otkrila detalje nove romanse. Modna blogerka Zorannah Jovanović otkrila detalje nove romanse Blogerka Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah, uživa u skladnoj vezi sa golmanom Elojem Rumom, o kojem je sada prvi put… »
Dečko Zorane Jovanović na meti poznate Srpkinje: „Ne znam koja je logika, ali nije bila jedina“

Dečko Zorane Jovanović na meti poznate Srpkinje: „Ne znam koja je logika, ali nije bila jedina“

Nova 28.08.2023
Već nekoliko meseci jedna od naših najpoznatijih blogerki uživa u skladnoj vezi. Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, već nekoliko meseci je u vezi sa golmanom Elojem Rumom. Koliko je njihova veza ozbiljna govori i činjenica da se voditeljka… »
Blogerkin dečko na meti poznate ženske osobe! Zorannah okrila sve šok detalje, pa priznala: Eloj me je osvojio na prvu…

Blogerkin dečko na meti poznate ženske osobe! Zorannah okrila sve šok detalje, pa priznala: Eloj me je osvojio na prvu…

Kurir 28.08.2023
Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, već nekoliko meseci uživa u ljubavi s dečkom, tamnoputim golmanom Elojem Rumom. Blogerka se zbog njega nedavno preselila iz Amerike u Holandiju, a sada je prvi put i javno progovorila o njihovoj vezi. - Moj… »
"Moj dečko je na meti te naše poznate devojke": Zorannah otkrila šok detalje: "Eloj me je osvojio na prvu, imamo mir"

"Moj dečko je na meti te naše poznate devojke": Zorannah otkrila šok detalje: "Eloj me je osvojio na prvu, imamo mir"

Blic 28.08.2023
Blogerka Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah, uživa u skladnoj vezi sa golmanom Elojem Rumom,a njih dvoje preselili su se iz Amerike u Holandiju, o čemu je blogerka sada i progovorila. - Moj dečko nije Amerikanac, on je Holanđanin poreklom iz… »

Vesti dana »