Повезане вести

Једна наша позната девојка се намерачила на њега: Зораннах проговорила о дечку - "10 пута га запратила и отпратила"

Једна наша позната девојка се намерачила на њега: Зораннах проговорила о дечку - "10 пута га запратила и отпратила"

Мондо 28.08.2023
Модна блогерка Зораннах Јовановић открила детаље нове романсе. Модна блогерка Зораннах Јовановић открила детаље нове романсе Блогерка Зорана Јовановић познатија као Зораннах, ужива у складној вези са голманом Елојем Румом, о… »
Дечко Зоране Јовановић на мети познате Српкиње: „Не знам која је логика, али није била једина“

Дечко Зоране Јовановић на мети познате Српкиње: „Не знам која је логика, али није била једина“

Нова 28.08.2023
Већ неколико месеци једна од наших најпознатијих блогерки ужива у складној вези. Зорана Јовановић, познатија као Зораннах, већ неколико месеци је у вези са голманом Елојем Румом. Колико је њихова веза озбиљна говори и чињеница… »
"Мој дечко је на мети те наше познате девојке": Зораннах открила шок детаље: "Елој ме је освојио на прву, имамо мир"

"Мој дечко је на мети те наше познате девојке": Зораннах открила шок детаље: "Елој ме је освојио на прву, имамо мир"

Блиц 28.08.2023
Блогерка Зорана Јовановић познатија као Зораннах, ужива у складној вези са голманом Елојем Румом,а њих двоје преселили су се из Америке у Холандију, о чему је блогерка сада и проговорила. - Мој дечко није Американац, он је… »

Вести дана »