Повезане вести

"Авион ће се распасти у ваздуху": Испливао Пригожинов интервју у којем каже да је Русија на рубу катастрофе, помиње своје…

"Авион ће се распасти у ваздуху": Испливао Пригожинов интервју у којем каже да је Русија на рубу катастрофе, помиње своје…

Курир 28.08.2023
На друштвеним мрежама поново се појавио стари интервју вође вагнероваца Јевгенија Пригожина, чију је смрт у паду авиона јуче потврдила Русија, а током којег он трврди да је та земља "на ивици проспасти" и да ће се, ако се нешто… »
Пригожинов стари интервју: Причао о смрти и авиону који се распада у ваздуху

Пригожинов стари интервју: Причао о смрти и авиону који се распада у ваздуху

Н1 Инфо 28.08.2023
Око 40 секундни дуг снимак старог интервјуа у којем је шеф руских плаћеника Јевгениј Пригожин рекао да би радије био убијен него да лаже своју земљу, и говори о авиону који се распада на небу, изазвао је у недељу читаву бујицу… »
ВИДЕО Испливао језив интервју Пригожина из априла, причао је о авиону који ће се распасти у ваздуху: „Боље ме убијте“

ВИДЕО Испливао језив интервју Пригожина из априла, причао је о авиону који ће се распасти у ваздуху: „Боље ме убијте“

Нова 28.08.2023
Видео снимак старог интервјуа са шефом Вагнера Јевгенијем Пригожином покренуо је лавину нагађања на интернету о његовој смрти. У снимку Пригожин говори о томе како би радије умро него да лаже своју земљу и упоређује нестабилну… »
(Видео) Пригожинов стари интервју поново актуелан вођа Вагнера посредно предвидео распад свог авиона у ваздуху

(Видео) Пригожинов стари интервју поново актуелан вођа Вагнера посредно предвидео распад свог авиона у ваздуху

Дневник 28.08.2023
Стари видео снимак интервјуа са вођом Вагнера Јевгенијем Пригожином, почео је да се шири друштвеним мрежама. Управо тај видео подгрејао је нове спекулације о његовој погибији. На снимку Пригожин тврди да би радије погинуо него… »
“Боље ме убијте”: Још један видео Пригожина се шири друштвеним мрежама

“Боље ме убијте”: Још један видео Пригожина се шири друштвеним мрежама

Данас 28.08.2023
Интернетом је поново почео да се шири видео-снимак из априла на којем је тадашњи шеф Вагнера Јевгениј Пригожин, који је погинуо у авионској несрец́и пре пет дана у Русији, поново почео да се шири интернетом, који говори о томе… »
"Авион ће да се распадне у ваздуху": Пригожинов стари интервју поново актуелан

"Авион ће да се распадне у ваздуху": Пригожинов стари интервју поново актуелан

Телеграф 28.08.2023
Подсетимо, авион Ембраер који је летео из Москве за Санкт Петербург срушио се у среду увече у Тверском региону, а на списку путника налазио се и вођа Вагнера Јевгениј Пригожин. Стари видео снимак интервјуа са вођом Вагнера… »

Вести дана »