Povezane vesti
Rampa za Božovića
Vesti online 28.08.2023
Bivšem ambasadoru Srbije u Podgorici Vladimiru Božoviću nije dozvoljen ulazak u Crnu Goru a on je, tim povodom, rekao da bi želeo da veruje je u pitanju tehnički problem, kako mu je to rekao i crnogorski premijer Dritan Abazović. Neće prosrpsku… »
Božović: Šokiran sam, želim da verujem da je u pitanju tehnički problem, kako mi je i rekao Abazović, Vučić zvao Milatovića…
Danas 27.08.2023
„Pre svega šokiran sam ovim postupkom granične policije jer sam na osnovu presude crnogorskog suda i na osnovu odluke MUP kojom je ukinuta ta zabrana, nameravao da posetim Crnu Goru i vidim moje roditelje – oca od 89 i majku od 85 godina, koje nisam… »
Vesti dana »

Ovaj deo već na udaru novog pogoršanja, slede kiša i jak vetar: Hladni front juri prema Srbiji, padaće i sneg
Telegraf pre 58 minutajoš 28 povezanih

Ruski masovni vazdušni udari na Ukrajinu - eksplozije u Kijevu, Zaporožju i Lavovu; Poljska podigla borbene avione
RTS pre 8 minutajoš 22 povezane

Četvrt veka od pada Slobodana Miloševića: Na današnji dan je nakon velikih demonstracija u Beogradu DOS došao na vlast
Blic pre 8 minutajoš 16 povezanih

Gober se zaleteo da udari Jokića! Sevnuo Nikolin lakat, pa je usledila osveta, a onda su krenuli "prsa u prsa"... (video)
Kurir pre 18 minutajoš 21 povezana

Otac i sin dobili crvene kartone! Nezapamćena scena na utakmici Partizan - Vojvodina (video)
Kurir pre 48 minutajoš 20 povezanih