Povezane vesti
Rampa za Božovića
Vesti online 28.08.2023
Bivšem ambasadoru Srbije u Podgorici Vladimiru Božoviću nije dozvoljen ulazak u Crnu Goru a on je, tim povodom, rekao da bi želeo da veruje je u pitanju tehnički problem, kako mu je to rekao i crnogorski premijer Dritan Abazović. Neće prosrpsku… »
Božović: Šokiran sam, želim da verujem da je u pitanju tehnički problem, kako mi je i rekao Abazović, Vučić zvao…
Danas 27.08.2023
„Pre svega šokiran sam ovim postupkom granične policije jer sam na osnovu presude crnogorskog suda i na osnovu odluke MUP kojom je ukinuta ta zabrana, nameravao da posetim Crnu Goru i vidim moje roditelje – oca od 89 i majku od 85 godina, koje nisam… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 1 satjoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 3 satajoš 1 povezana