Povezane vesti
"Ovo je ogromno, mama kaže da je loš znak" Vesnu zaledio prizor na terasi: Skočila sam i pobegla u kuću (foto)
Kurir 28.08.2023
Susret sa nepoznatim insektom većini ljudi bude vrlo neprijatan, posebno ako "to nešto" vidimo prvi put. Sada je jedan takav susret zadesio i Vesnu koja je videla ogromnog leptira na svojoj terasi. "Ostala sam šokirana, odmah sam skočila i pobegla u… »
"Ovo je veštica, nisu to čista posla": Vesna je ostala skamenjena prizorom sa terase: "Skočila sam i pobegla u kuću" (foto)
Blic 28.08.2023
Tokom leta često se dešava da nas brojni insekti posete, a većina njih su neželjeni gosti. Uglavnom su nam svi poznati, bilo da se radi o smrdibubama, osama, pčelama, stršljenovima, dok predveče muku mučimo sa komarcima. No, šta kada nam se u kući pojavi… »
Vesti dana »

UKRAJINSKA KRIZA Napadi na centar za obuku Zaporoške nuklearke, Moskvu i Lenjingrad; Počele vežbe Rusije i Belorusije Zapad-2025
RTV pre 31 minutajoš 10 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora zbog 'planiranja vojnog puča'
BBC News pre 21 minutajoš 10 povezanih

Protiv smene gradonačelnika 32 glasa, a 31 odbornik vlasti: Ko je iz opozicije glasao kao SNS
N1 Info pre 35 minutajoš 1 povezana

Objavljen snimak osumnjičenog za ubistvo Čarlija Kirka, nastavlja se potraga
RTS pre 22 minutajoš 7 povezanih