Povezane vesti
Bajden: Ne sme da prevlada mržnja u Americi
Glas Amerike 28.08.2023
VAŠINGTON — Predsednik Džo Bajden i potpredsednica Kamala Haris sastali su se sa rođacima Martina Lutera Kinga mlađeg kako bi obeležili 60. godišnjicu Marša na Vašingtonu, kada je King održao slavni govor "Imam san" kod Linkolnovog spomenika. Predsednik… »
Šest decenija od sna Martina Lutera Kinga
Dojče vele 28.08.2023
Pre tačno šezdeset godina je Martin Luter King u Vašingtonu održao najpoznatiji govor u istoriji borbe za građanska prava američkih crnaca. Taj govor je i danas inspiracija. „Imam san da četvoro moje dece jednoga dana žive u zemlji koja ih neće… »
Vesti dana »
Saslušan haker u tužilaštvu osumnjičen da je upao u sistem podataka Fudbalskog saveza Srbije i RFZO
Dnevnik pre 4 satijoš 27 povezanih
Preživeli u Nepalu i Kini stižu do sigurnih područja dok se čekaju vesti o oko 3.000 nestalih
Beta pre 3 satajoš 27 povezanih
Rusija pogodila skladište municije, poginulo 37 ljudi, Zelenski obećao kažnjavanje odgovornih
Beta pre 2 satajoš 39 povezanih
„Prišla je grupa osoba u crnim majicama i počela da nas udara“: Aktivista o incidentu pred SNS miting u Užicu
Insajder pre 1 satjoš 47 povezanih
Helikopteri u Peščari u pripravnosti, na terenu više od 570 ljudi: Svi raspoređeni na kritičnim mestima
Telegraf pre 5 satijoš 30 povezanih