Повезане вести
Украјина губи 40 до 45 дронова на дневном нивоу
Политика 29.08.2023
КИЈЕВ – Одбрамбене и безбедносне снаге Украјине губе у просеку око 40 до 45 извиђачких дронова на дневном нивоу, изјавио је данас Јуриј Шчихол, шеф украјинске Државне службе за специјалне комуникације. Он је навео да то укључује… »
РАТ У УКРАЈИНИ Пригожин тајно сахрањен, на гробу стихови Бродског "Мртав или жив"
Еуроневс 29.08.2023
Данас је 552. дан руске инвазије на Украјину. Председница Мађарске Каталин Новак позвала је украјинског колегу Володимира Зеленског да преговара са Русијом о окончању рата. Зеленски је након састанака са званичницима у својој… »
Москва: Оборена два дрона изнад Црног мора; Уницеф: Уништено више од 1.300 школа од почетка рата
РТС 29.08.2023
Рат у Украјини – 552. дан. Украјински званичници тврди да су украјинске снаге потиснуле још дубље руску одбрану код Роботина. Уницеф саопштава да је више од 1.300 школа уништено од почетка рата у Украјини. Са друге стране… »
Познато да ли ће Путин ићи на сахрану Јевгенија Пригожина
Телеграф 29.08.2023
Ускоро опширније. Председник Русије Владимир Путин неће ићи на сахрану Јевгенија Пригожина. Како је саопштено из Кремља, није предвиђено да Путин присуствује сахрани шефа Вагнер групе, који је страдао у паду авиона 23. августа… »
Украјина губи огроман број дронова: Ово је рачуница на дневном нивоу
Правда 29.08.2023
Одбрамбене и безбедносне снаге Украјине губе у просеку око 40 до 45 извиђачких дронова на дневном нивоу, изјавио је данас Јуриј Шчихол, шеф украјинске Државне службе за специјалне комуникације. Он је навео да то укључује… »
Пао хеликоптер ФСБ-а у Русији, погинуле три особе
РТВ 29.08.2023
МОСКВА - Три особе су погинуле данас у паду хеликоптера Ми-8 у Чељабинској области у Русији, саопштила је регионална канцеларија руског Министарства за ванредне ситуације. Регионални гувернер Андреј Текслер рекао је да је… »
Срушио се хеликоптер ФСБ-а у Русији, погинуле четири особе
Н1 Инфо 29.08.2023
Четири су особе погинуле у паду хеликоптера Ми-8 у регији Чељабинск, потврдио је портпарол руских ваздухопловних служби. “У Ми-8 су биле четири особе, све су погинуле. Хеликоптер је обављао тренажни лет”, рекао је портпарол за… »
Три особе погинуле у паду хеликоптера руске Федералне службе безбедности
Инсајдер 29.08.2023
Три особе су погинуле у паду хеликоптера Ми-8 у Чељабинској области у Русији, саопштила је регионална канцеларија руског Министарства за ванредне ситуације. Регионални гувернер Андреј Текслер рекао је да је хеликоптер припадао… »
Пао хеликоптер руских безбедњака, страдале три особе
Телеграф 29.08.2023
Регионални гувернер Андреј Текслер рекао је да је хеликоптер припадао ескадрили руске Федералне службе безбедности. Три особе су погинуле данас у паду хеликоптера Ми-8 у Чељабинској области у Русији, саопштила је регионална… »
Руска вазухопловна служба: Срушио се хеликоптер у Русији, погинуле четири особе (ФОТО)
Данас 29.08.2023
Четири особе су погинуле у паду хеликоптера Ми-8 у Чељабинској области, потврдио је у уторак портпарол руских ваздухопловних служби. „У Ми-8 су биле четири особе, сви су погинули. Хеликоптер је обављао тренажни лет“, рекао је… »
Срушио се хеликоптер руског ФСБ! Пао у шуму током тренажног лета у Чељабинској области, нема преживелих (видео)
Курир 29.08.2023
Портпарол руских ваздухопловних власти изјавио је за Тас да су четири особе страдале приликом рушења хеликоптера Ми-8 у Чељабинској области. - У Ми-8 су биле четири особе које су страдале. Хеликоптер је обављао тренажни лет -… »
"Напредујемо на јужном фронту": Украјинци након америчких критика променили смер контраофанзиве и одмах им кренуло (фото…
Курир 29.08.2023
Украјинске снаге продрле су дубље ка руској линији одбране у близини села Роботине на јужном фронту, изјавио је данас портпарол украјинске војске. - Украјинске снаге су забележиле успехе у правцу Новоданиловке и Вербове, два… »
Портпарол украјинске војске: Напедујемо на јужном фронту
Политика 29.08.2023
Украјинске снаге продрле су дубље ка руској линији одбране у близини села Роботина, на јужном фронту, изјавио је данас портпарол украјинске војске.„Украјинске снаге су забележиле успехе у правцу Новоданиловке и Вербове”, два… »
Путин не планира бити на сахрани Пригожина
Слободна Европа 29.08.2023
Руски предсједник Владимир Путин не планира бити на сахрани оснивача војне групе плаћеника Вагнер Јевгенија Пригожина, извијестио је портпарол Кремља, Дмитриј Песков. Он је новинарима у Москви рекао да Кремљ није упознат са… »
Велика победа Кијева за главобољу Владимра Путина: Кремљ је послао најелитније јединице на фронт, али је изгубио кључну…
Нова 29.08.2023
Украјинске снаге ослободиле су насеље Роботине на југоистоку земље у оквиру контраофанзиве против руских снага и настоје да напредују даље у правцу југа, изјавила је данас заменица украјинског министра одбране Хана Маљар… »
Путин неће присуствовати самиту Г20 у Индији
Телеграф 29.08.2023
Русија ће ипак послати свог представника. Руски председник Владимир Путин неће присуствовати самиту Г20 у Индији следећег месеца. Уместо њега доћи ће шеф дипломатије Сергеј Лавов, потврдио је кабинет индијског премијера Нарендре… »
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Кијев и Москва опречно о борбама за насеље Роботине; Пољска: Вагнер хитно да напусти Белорусију
РТВ 29.08.2023
МОСКВА, КИЈЕВ - Рат у Украјини – 552. дан. Украјински званичници тврде да је ослобођено село Роботине на југоистоку земље, док руски наводе да успешно одбијају нападе код тог насеља. Пољска је захтевала од власти у Минску да… »
Путин неће учествовати на самиту Г20 у Њу Делхију: Уместо њега ће Русију 9. и 10. септембра представљати Лавров
Блиц 29.08.2023
Руски председник Владимир Путин је током телефонског разговора са премијером Индије Нарендром Модијем рекао да неће моћи да присуствује самиту Г20, те да ће Русију представљати шеф дипломатије Сергеј Лавров, саопштено је данас… »
Вести дана »
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Кремљ: Русија жели мир у Украјини, а не примирје; Медији: Погођен танкер руске флоте у сенци "Дашан"
РТВ пре 12 минутајош 2 повезане
Веома густа магла данас очекује ове делове Србије: температура до 14 степени
Телеграф пре 1 сатјош 3 повезане
Фон дер Лајен и Кошта после састанка с Вучићем: Желимо да видимо демократску Србију у ЕУ
Данас пре 6 сатијош 1 повезана