Повезане вести

Ђоковић после победе: Идеалан старт, надам се да ћу одржати овај ниво

Ђоковић после победе: Идеалан старт, надам се да ћу одржати овај ниво

Еуроневс 29.08.2023
Српски тенисер, Новак Ђоковић, говорио је за медије о победи над Александром Милером у првом колу УС Опена. Српски ас славио је са максималних 3:0 у сусрету који је трајао нешто више од сат и по времена. "Знао сам да ће бити… »
Новак Ђоковић о Србији на Мундобаскету: Криво ми је што многи дају себи за право да критикују

Новак Ђоковић о Србији на Мундобаскету: Криво ми је што многи дају себи за право да критикују

Данас 29.08.2023
На доминантан начин, победом од 3:0 у сетовима против Александреа Милера Новак Ђоковић пласирао се у друго коло на УС опену. Иако му је сав фокус на учешћу на последњем гренд слему у сезони, Ноле је причао и о учешћу… »
Американка викала на Српкињу на УС опену и не каје се: Видела сам снимак, опет бих исто урадила

Американка викала на Српкињу на УС опену и не каје се: Видела сам снимак, опет бих исто урадила

Мондо 29.08.2023
Коко Гоф викала је на Маријану Вељовић, па је о томе причала и на конференцији за медије. Коко Гоф викала је на Маријану Вељовић, па је о томе причала и на конференцији за медије. Коко Гоф прошла је у друго коло УС опена… »
Новак уз Орлове: Одмах критике, добро је што су испод радара

Нови магазин 29.08.2023
Новак Ђоковић истакао је да помно прати шта раде кошаркаши Србије на Светском шампионату, као и да им жели све најбоље у наставку такмичења. Орлови су у Манили засад савладали Кину и Порторико, а у среду од 14.00 састају се са… »
Ноле упутио јаку поруку кошаркашима Не обраћајте пажњу на коментаре...

Ноле упутио јаку поруку кошаркашима Не обраћајте пажњу на коментаре...

Дневник 29.08.2023
По завршетку меча на УС Опену, Новак Ђоковић се на конференцији за медије дотакао и Мундобаскета, на ком учествује репрезентација Србије. Ноле је пожелео изабраницима Светислава Пешића да одрже добру енергију и тимску атмосферу и… »
Новак Американцима причао о Србији: Драго ми је што је испод радара

Новак Американцима причао о Србији: Драго ми је што је испод радара

Вести онлине 29.08.2023
Маестралан меч одиграо је Новак Ђоковиц́ на старту УС Опена, где је за 96 минута послао Француза Александра Милера куц́и. Поручио је Србин после победе да је концентрација јако битна, а дотакао се и Мундобаскета и учешц́а… »
Тениски свет у чуду: Новак Ђоковић повукао радикалан потез, сви се питају због чега

Тениски свет у чуду: Новак Ђоковић повукао радикалан потез, сви се питају због чега

Вечерње новости 29.08.2023
Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у друго коло Ју-Ес опена пошто је без икаквих проблема савладао Александра Милера из Француске за само 95 минута тениса. Фото: Принтскрин Чини се да је највећи проблем за Нолета на овом… »
Он је наредни Новаков ривал: Ђоковић се против Шпанца загрева за Алкараза

Он је наредни Новаков ривал: Ђоковић се против Шпанца загрева за Алкараза

Вечерње новости 29.08.2023
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић ће након победе над Александром Милером (3:0) у првом колу Ју-Ес опена у наредној рунди играти против Шпанца Бернабеа Запате Мираљеса. Тањуг/АП Шпанац је оправдао улогу фаворита против… »
Ђоковић послао снажну поруку кошаркашима: Криво ми је што свако даје себи за право да критикује те момке

Ђоковић послао снажну поруку кошаркашима: Криво ми је што свако даје себи за право да критикује те момке

Нова 29.08.2023
Новак Ђоковић је имао сјајну поруку за кошаркаше Србије. Српски тенисер је славио против Александра Милера са 6:0, 6:2, 6:3 и пласирао се у друго коло УС Опена, а након тога је истакао колико је брзо морао да заврши посао. „Знао… »
Американка опет викала на маријану Вељовић! Погледајте реакцију, цео стадион је одјекивао! (видео)

Американка опет викала на маријану Вељовић! Погледајте реакцију, цео стадион је одјекивао! (видео)

Мондо 29.08.2023
Поново су Маријана Вељовић и Коко Гоф биле у расправи, као пре годину дана на Ролан Гаросу. Поново су Маријана Вељовић и Коко Гоф биле у расправи, као пре годину дана на Ролан Гаросу. Маријана Вељовић поново је била у центру… »
УС Опен - Кецмановић почео фуриозно, па стао против Вариљаса...

УС Опен - Кецмановић почео фуриозно, па стао против Вариљаса...

Спортске.нет 29.08.2023
Српски тенисер Миомир Кецмановић није успео да се пласира у друго коло Ју Ес опена, пошто је изгубио од 74. играча света Перуанца Хуана Пабља Вариљаса са 6:1, 5:7, 5:7, 4:6. Кецмановић, 46. тенисер света, изгубио је после три… »
Ђоковић без проблема до другог кола УС Опена

Ђоковић без проблема до другог кола УС Опена

Еуроневс 29.08.2023
Српски тенисер Новак Ђоковић победио је у ноћи између понедељка и уторка Француза Александра Милера 3:0 у првом колу УС опена. Резлтат по сетовима био је 6:0, 6:2, 6:3 а дуел је трајао свега сат и по времена. Уводни део игре… »
Ђоковић победио Милера, у другом колу УС Опена сутра са Запатом

Ђоковић победио Милера, у другом колу УС Опена сутра са Запатом

Еуроневс 29.08.2023
Српски тенисер Новак Ђоковић победио је јутрос са 3:0 Француза Александра Милера у првом колу Ју-ес опена. Резлтат по сетовима био је 6:0, 6:2, 6:3. Најбољи српски тенисер 17. пут у каријери учествује на Ју-ес опену, а Отворено… »
Три шокантне елиминације на УС Опену! Све иде на руку Ђоковићу, отвара му се "ливада" до финала!

Три шокантне елиминације на УС Опену! Све иде на руку Ђоковићу, отвара му се "ливада" до финала!

Мондо 29.08.2023
Овако сада изгледа поглед на Новаког део жреба на УС Опену где јури четврту титулу, прву још од 2018. године. Овако сада изгледа поглед на Новаког део жреба на УС Опену где јури четврту титулу, прву још од 2018. године. Српски… »

Спорт клуб 29.08.2023
Новак Ђоковић истакао је да помно прати шта раде кошаркаши Србије на Светском шампионату, као и да им жели све најбоље у наставку такмичења. Орлови су у Манили засад савладали Кину и Порторико, а у среду од 14.00 састају се са… »
Ескпресно на почетку: Иги Швјонтек 41. пут у две године сет припао са 6:0

Ескпресно на почетку: Иги Швјонтек 41. пут у две године сет припао са 6:0

Данас 28.08.2023
Пољакиња Ига Швјонтек, првопласирана на светској листи, експресно је кренула у одбрану трона на Ју-Ес опену, последњем турниру за гренд слем у сезони. Савладала је Швеђанку Ребеку Петерсон (86. место) са 6:0, 6:1 за 58 минута… »

Вести дана »