Повезане вести

Пешић: Мислим да ће Петрушев и Аврамовић играти против Јужног Судана

Пешић: Мислим да ће Петрушев и Аврамовић играти против Јужног Судана

Политика 29.08.2023
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић изјавио је данас у Манили да мисли да ће Филип Петрушев и Алекса Аврамовић играти на сутрашњем мечу против Јужног Судана у трећем колу групе Б на Светском првенству… »
Сјајне вести, Србија комплетна за Јужни Судан: Опоравили се Аврамовић и Петрушев (ВИДЕО)

Сјајне вести, Србија комплетна за Јужни Судан: Опоравили се Аврамовић и Петрушев (ВИДЕО)

Данас 29.08.2023
Обазриви су били у стручном штабу репрезентације Србије, међутим, након последњег тренинга Светислав Пешић и његови сарадници могли су да одахну. Постојала је бојазан да ли ће и у ком интервалу Алекса Аврамовић и Филип Петрушев… »
Мундобаскет: Алекса Аврамовић на контролном снимању зглоба (ВИДЕО)

Мундобаскет: Алекса Аврамовић на контролном снимању зглоба (ВИДЕО)

Данас 29.08.2023
Репрезентативац Србије се осећа добро након доживљене повреде пред крај меча са Порториком. Не би требало да буде неки сложенији проблем, али је из предострожности Алекса Аврамовић отишао на контролно снимање скочног зглоба… »
Загрмело "тамо далеко", а Србија постала фаворит за злато! Све што нисте видели у преносу меча са Порториком!

Загрмело "тамо далеко", а Србија постала фаворит за злато! Све што нисте видели у преносу меча са Порториком!

Мондо 29.08.2023
Са лица места је могло да се примети много тога што нисте видели у преносу утакмице Србија - Порторико. Од извештача МОНДА са Мундобаскета Николе Лаловића. Са лица места је могло да се примети много тога што нисте видели у… »
Пешићу скандирали да донесе злато, он реаговао: Хвала вам на томе, али ја не слушам тренере са трибина! (видео)

Пешићу скандирали да донесе злато, он реаговао: Хвала вам на томе, али ја не слушам тренере са трибина! (видео)

Мондо 29.08.2023
Светислав Пешић је на најлепши начин прославио рођендан. Победом Србије на Светском првенству! Од извештача МОНДА са Мундобаскета Николе Лаловића. Светислав Пешић је на најлепши начин прославио рођендан. Победом Србије на… »
Сви причају о пешићевом тајмауту, огласио се и центар Србије: Све је то нормално, позитивно је утицало на нас! (видео)

Сви причају о пешићевом тајмауту, огласио се и центар Србије: Све је то нормално, позитивно је утицало на нас! (видео)

Мондо 29.08.2023
Србија је победила Порторико, а Душан Ристић и Вања Маринковић су се сложили да падови у игри не смеју да се допусте. Од извештача МОНДА са Мундобаскета Николе Лаловића. Србија је победила Порторико, а Душан Ристић и Вања… »

Вести дана »