Повезане вести

Вучић у Великим Радинцима Следи повећање плата просветарима и медицинским сестрама! Ускоро и највеће повећање пензија у…

Вучић у Великим Радинцима Следи повећање плата просветарима и медицинским сестрама! Ускоро и највеће повећање пензија у…

Курир 29.08.2023
Председник Србије Александар Вучић посетио је вечерас Велике Радинце код Сремске Митровице где га је дочекао велики број грађана. У Великим Радинцима, са председником био је и Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре… »
Вучић обилази пут Сремска Митровица - Велики Радинци, грађани чекају председника

Вучић обилази пут Сремска Митровица - Велики Радинци, грађани чекају председника

Политика 29.08.2023
СРЕМСКА МИТРОВИЦА – Велики број грађана Великог Радинца окупио се у том месту како би дочекао председника Александра Вучића, који ће обићи пут од Великог Радинца до Сремске Митровице, јавља репортер Тањуга. Реч је о путу који… »
(ВИДЕО) Вучић у Великим Радинцима: Биће нови избори „пошто опозиција тако жели“

(ВИДЕО) Вучић у Великим Радинцима: Биће нови избори „пошто опозиција тако жели“

Н1 Инфо 29.08.2023
Председник Србије Александар Вучич изјавио је у Великим Радинцима, где је обишао реконструисани пут од тог места до Сремске Митровице, да ће цела Фрушка гора бити повезана добрим путевима и да ће одмах кренути и да се ради пут до… »
Вучић: Не расписујем ја изборе, али биће их, пошто опозиција то жели

Вести онлине 29.08.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да, иако не он расписује изборе, њих ће бити, и то, како је рекао, пошто тако опозиција жели. – Прво су рекли, нећемо ти дати да распишеш изборе, па ја кажем, то је у реду… »
Вучић у посети Великим Радинцима: "Повезаћемо целу Фрушку гору добрим путевима" (фото)

Вучић у посети Великим Радинцима: "Повезаћемо целу Фрушку гору добрим путевима" (фото)

Блиц 29.08.2023
Председник Србије Александар Вучић посетио је данас цркву у Великим Радинцима посвећену Светом Архангелу Гаврилу и истакао да је то место после 50 година добило реконструисан пут до Сремске Митровице. Свештеник је поклонио… »

Еуроневс 29.08.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да, иако не он расписује изборе, њих ће бити, и то, како је рекао, пошто тако опозиција жели. ''Прво су рекли, нећемо ти дати да распишеш изборе, па ја кажем, то је у реду… »
Вучић: Повезаћемо целу Фрушку гору добрим путевима, крећемо да радимо пут до Руме

Вучић: Повезаћемо целу Фрушку гору добрим путевима, крећемо да радимо пут до Руме

Дневник 29.08.2023
ВЕЛИКИ РАДИНЦИ: Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у Великим Радинцима, где је обишао реконструисани пут од тог места до Сремске Митровице, да ће цела Фрушка гора бити повезана добрим путевима и да ће одмах… »
Вучић у Великим Радинцима: Повезаћемо целу Фрушку гору добрим путевима

Вучић у Великим Радинцима: Повезаћемо целу Фрушку гору добрим путевима

РТС 29.08.2023
Председник Србије Александар Вучић посетио је цркву у Великим Радинцима и истакао да је то место после 50 година добило реконструисан пут до Сремске Митровице и рекао да ће цела Фрушка гора бити повезана добрим путевима… »
Вучић у Великим Радинцима: Увезаћемо путевима целу Фрушку гору

Вучић у Великим Радинцима: Увезаћемо путевима целу Фрушку гору

Еуроневс 29.08.2023
Велики број грађана Великог Радинца окупио се данас поподне у Великим Радинцима како би дочекао председника Србије Александра Вучића, који је обишао пут од овог места до Сремске Митровице. Реч је о путу који је реконструисан… »
Вучич: "Повезаћемо Фрушку гору путевима, крећемо пут до Руме"

Вучич: "Повезаћемо Фрушку гору путевима, крећемо пут до Руме"

Телеграф 29.08.2023
Истакао је да се гради Фрушкогорски коридор који ће повезати то место са Новим Садом. Председник Србије Александар Вучич изјавио је данас у Великим Радинцима, где је обишао реконструисани пут од тог места до Сремске Митровице, да… »
Вучић сутра са Лајчаком у Београду

Вучић сутра са Лајчаком у Београду

РТС 29.08.2023
Председник Србије Александар Вучић састаће се у среду са специјалним представником Европске уније за дијалог Београда и Приштине и друга регионална питања Западног Балкана Мирославом Лајчаком. Састанак ће бити одржан у 12… »

Вести дана »