Povezane vesti
Vuleta: Ponosna sam na titulu, ostaje još olimpijsko zlato
Politika 29.08.2023
Svetska šampionka u skoku udalj Ivana Vuleta rekla je danas da je izuzetno ponosna na zlatnu medalju koju je osvojila u Budimpešti i da će sa istim ciljem ići na Olimpijske igre u Parizu, a mladim atletičarima je poručila da nijedan san nije… »
Ivana Vuleta najavila završetak karijere
Radio 021 29.08.2023
Svetska šampionka u skoku u dalj Ivana Vuleta najavila je da će po završetku Olimpijskih igara u Parizu završiti takmičarsku karijeru. Na konferenciji za medije koju je organizovao Srpski atletski savez povodom šampionata sveta koji je u nedelju… »
Zlatna Ivana Vuleta: Idem u Pariz da upotpunim kolekciju, biće to moj pozdrav (video)
Dnevnik 29.08.2023
Svetska šampionka u skoku udalj Ivana Vuleta želi da na OI u Parizu objedini svoju kolekciju zlatnih medalja koju je prošle nedelje obogatila u Budimpešti. Vuleta je u glavnom gradu Mađarske osvojila zlato skokom od 7,14 m i tako objedinila svetsku i… »
Ivana u suzama najavila kraj karijere: Tamo će biti moj poslednji pozdrav, nedostaje mi samo ta medalja
Mondo 29.08.2023
Ivana Vuleta završiće karijeru na Olimpijskim igrama u Parizu. Ivana Vuleta završiće karijeru na Olimpijskim igrama u Parizu. Ivana Vuleta (33) osvojila je zlato na Svetskom prvenstvu u skoku udalj, pokazala svima zašto je najbolja na planeti, pa je… »
Vesti dana »

Kijev objavio snimak – udar na ruske specijalce kod Sudže; komandant "Ahmata": Velika ofanziva, zažaliće što su došli u Kursk
RTS pre 12 minutajoš 24 povezane

Da li je moguće izazivanje sukoba 15. marta o čemu vlast govori? „SNS je spreman na sve, ali protiv 100.000 ljudi policija ne može ništa“
Nova pre 23 minutajoš 17 povezanih

MUP: U alkoholisanom stanju vređao studente u Pionirskom parku, pa priveden
NIN pre 12 minutajoš 13 povezanih