Повезане вести

Вулета: Поносна сам на титулу, остаје још олимпијско злато

Вулета: Поносна сам на титулу, остаје још олимпијско злато

Политика 29.08.2023
Светска шампионка у скоку удаљ Ивана Вулета рекла је данас да је изузетно поносна на златну медаљу коју је освојила у Будимпешти и да ће са истим циљем ићи на Олимпијске игре у Паризу, а младим атлетичарима је поручила да… »
Ивана Вулета најавила завршетак каријере

Ивана Вулета најавила завршетак каријере

Радио 021 29.08.2023
Светска шампионка у скоку у даљ Ивана Вулета најавила је да ће по завршетку Олимпијских игара у Паризу завршити такмичарску каријеру. На конференцији за медије коју је организовао Српски атлетски савез поводом шампионата света… »
Златна Ивана Вулета: Идем у Париз да употпуним колекцију, биће то мој поздрав (видео)

Златна Ивана Вулета: Идем у Париз да употпуним колекцију, биће то мој поздрав (видео)

Дневник 29.08.2023
Светска шампионка у скоку удаљ Ивана Вулета жели да на ОИ у Паризу обједини своју колекцију златних медаља коју је прошле недеље обогатила у Будимпешти. Вулета је у главном граду Мађарске освојила злато скоком од 7,14 м и тако… »
Ивана у сузама најавила крај каријере: Тамо ће бити мој последњи поздрав, недостаје ми само та медаља

Ивана у сузама најавила крај каријере: Тамо ће бити мој последњи поздрав, недостаје ми само та медаља

Мондо 29.08.2023
Ивана Вулета завршиће каријеру на Олимпијским играма у Паризу. Ивана Вулета завршиће каријеру на Олимпијским играма у Паризу. Ивана Вулета (33) освојила је злато на Светском првенству у скоку удаљ, показала свима зашто је… »

Вести дана »