Povezane vesti
Vuleta: Ponosna sam na titulu, ostaje još olimpijsko zlato
Politika 29.08.2023
Svetska šampionka u skoku udalj Ivana Vuleta rekla je danas da je izuzetno ponosna na zlatnu medalju koju je osvojila u Budimpešti i da će sa istim ciljem ići na Olimpijske igre u Parizu, a mladim atletičarima je poručila da nijedan san nije dovoljno… »
Ivana Vuleta najavila završetak karijere
Radio 021 29.08.2023
Svetska šampionka u skoku u dalj Ivana Vuleta najavila je da će po završetku Olimpijskih igara u Parizu završiti takmičarsku karijeru. Na konferenciji za medije koju je organizovao Srpski atletski savez povodom šampionata sveta koji je u nedelju završen… »
Zlatna Ivana Vuleta: Idem u Pariz da upotpunim kolekciju, biće to moj pozdrav (video)
Dnevnik 29.08.2023
Svetska šampionka u skoku udalj Ivana Vuleta želi da na OI u Parizu objedini svoju kolekciju zlatnih medalja koju je prošle nedelje obogatila u Budimpešti. Vuleta je u glavnom gradu Mađarske osvojila zlato skokom od 7,14 m i tako objedinila svetsku i… »
Ivana u suzama najavila kraj karijere: Tamo će biti moj poslednji pozdrav, nedostaje mi samo ta medalja
Mondo 29.08.2023
Ivana Vuleta završiće karijeru na Olimpijskim igrama u Parizu. Ivana Vuleta završiće karijeru na Olimpijskim igrama u Parizu. Ivana Vuleta (33) osvojila je zlato na Svetskom prvenstvu u skoku udalj, pokazala svima zašto je najbolja na planeti, pa je… »
Vesti dana »
(Foto, video) Gori industrijska zona u Novom Pazaru: Vatrena stihija progutala fabriku i magacine, vatrogasci se bore sa buktinjom, izdato upozorenje za građane
Blic pre 11 minutajoš 16 povezanih
Neverovatne scene! Siner bio na ivici poraza, spasli ga organizatori
Večernje novosti pre 11 minutajoš 17 povezanih
Pre podne sunčano, popodne i uveče prolazno naoblačenje: Najviša temperatura do 12 stepeni
Newsmax Balkans pre 21 minutajoš 7 povezanih
Epski preokret Partizana protiv Hapoela i pobeda o kojoj će se još dugo pričati
Danas pre 7 satijoš 11 povezanih