Повезане вести

Делије у трансу после објаве сјајног стрелца: Људи, ако сте ви спремни, спреман сам и ја да дођем у Црвену звезду

Делије у трансу после објаве сјајног стрелца: Људи, ако сте ви спремни, спреман сам и ја да дођем у Црвену звезду

Спортски журнал 29.08.2023
Алексеј Швед на листи је жеља црвено-белих. Пре недељу дана појавила се могућност да би један од најбољих европских стрелаца, Алексеј Швед (34, 198 цм), могао да дође у Црвену звезду. Након тога Швед је у коментарима једне… »
Алексеј Швед поручио на свом Инстаграму: Спреман сам да дођем у Црвену звезду

Алексеј Швед поручио на свом Инстаграму: Спреман сам да дођем у Црвену звезду

Данас 29.08.2023
Алексеј Швед, један од најбољих кошаркаша у историји Евролиге, објавио је на свом Инстаграму да жели да дође у Црвену звезду. „Ако сте ви спремни и ја сам спреман да одем у Звезду“, написао је Рус испод снимка на којем се види… »
Швед запалио Делије! Рус изазвао делиријум на друштвеним мрежама: Да ли ово значи да Звезда добија огромно појачање? Видео…

Швед запалио Делије! Рус изазвао делиријум на друштвеним мрежама: Да ли ово значи да Звезда добија огромно појачање? Видео…

Курир 29.08.2023
И даље траја сага око доласка сјајног руског кошаркаша Алексеја Шведа у Црвену звезду. Након пар дана затишја праву ерупцију изазвао је Швед на друштвеним мрежама Виев тхис пост он Инстаграм А пост схаред би Алексеи Схвед… »
Алексеј Швед: ''Ја сам спреман да дођем у Звезду!''

Алексеј Швед: ''Ја сам спреман да дођем у Звезду!''

Спортске.нет 29.08.2023
Црвена звезда је у раној фази летњег прелазног рока формирала респектабилан тим за следећу сезону, али изгледа да посао око појачања још није завршен. Пар недеља уназад се у медијима најављује и долазак искусног руског шутера… »
Швед: Ако сте спремни, и ја сам спреман за Звезду

Швед: Ако сте спремни, и ја сам спреман за Звезду

Спорт клуб 29.08.2023
Руски кошаркаш Алексеј Швед подгрејао је гласине око наводног преласка у Црвену звезду својим коментаром на видео на којем се види да тренира са својим оцем. “Ако сте спремни, ја сам спреман да одем у Црвену звезду”, написао је… »
Алексеј Швед се јавно нуди Црвеној звезди! Објава "запалила" друштвене мреже - једна реченица била је довољна!

Алексеј Швед се јавно нуди Црвеној звезди! Објава "запалила" друштвене мреже - једна реченица била је довољна!

Мондо 29.08.2023
Алексеј Швед поново је јавно истакао да би волео да потпише за Црвену звезду. Алексеј Швед поново је јавно истакао да би волео да потпише за Црвену звезду. Алексеј Швед (34) јавно се нуди Црвеној звезди. Није тајна да га… »
''Момци, ако сте ви спремни, долазим...'' Швед бацио у транс навијаче Звезде

''Момци, ако сте ви спремни, долазим...'' Швед бацио у транс навијаче Звезде

Вечерње новости 29.08.2023
Руски кошаркаш Алексеј Швед доводио се у везу са Црвеном звездом овог лета, и даље није искључено да ће појачати црвено-беле, а сада је коментаром распалио ''делије''. Фото: ЕПА-ЕФЕ/СЕРГЕИ ИЛНИТСКИ - Људи, ако сте ви спремни… »
"Делије" у трансу Швед се огласио и потврдио да је спреман да дође у Звезду (фото)

"Делије" у трансу Швед се огласио и потврдио да је спреман да дође у Звезду (фото)

Ало 29.08.2023
Какво би то појачање било... Алексеј Швед тренира, спрема се за нову сезону, а како сада ствари стоје, могао би да је одигра у дресу Црвене звезде. Већ неко време се прича о доласку сјајног шутера, а сада је све добило нову… »
"Спреман сам да дођем у Звезду, ако сте и ви...": Швед бацио Делије у транс новом изјавом, спрема се бомба?!

"Спреман сам да дођем у Звезду, ако сте и ви...": Швед бацио Делије у транс новом изјавом, спрема се бомба?!

Телеграф 29.08.2023
Чини се као да трансфер иде у одличном смеру. Недавно је Телеграф донео ексклузиву о преговорима између Црвене звезде и Алексеја Шведа, када је наш портал објавио и то да су они у поодмаклој фази. Кошаркаш је већ једном на неки… »

Вести дана »