Повезане вести
Ханга: Овај тим Звезде има светлу будућност (видео)
Спортски журнал 29.08.2023
Мађарски репрезентативац је у београдски тим дошао почетком лета, након што му је истекао уговор са Реалом. Кошаркаш Црвене звезде Адам Ханга изјавио је за клупску телевизију, да нови тим црвено-белих има светлу будућност… »
Ханга: Имамо светлу будућност, микс искусних и новајлија
Спорт клуб 29.08.2023
Нови кошаркаш Црвене звезде Адам Ханга говорио је за клупски сајт о очекивањима пред нову сезону. Црвено-бели су почели припреме за нову сезону, а доскорашњи играч Реал Мадрида одрадио је неколико тренинга са екипом. „Веома сам… »
''Једва чекам да заиграм пред 20.000 навијача'' Адам Ханга не може да дочека деби за Звезду
Вечерње новости 29.08.2023
Нови кошаркаш Црвене звезде Адам Ханга изнео је прве утиске након доласка у Београд и почетка припрема. ФОТО:КК Црвена звезда - Веома сам узбуђен што сам овде и што сам постао члан овог клуба. Ово је нова прилика за мене и ново… »
Једва чекам да заиграм пред 20.000 навијача звезде! Блистао у Шпанији, па дошао код Душка: Имамо светлу будућност
Мондо 29.08.2023
Адам Ханга говорио је о доласку у Црвену звезду, очекивањима, припремама... Адам Ханга говорио је о доласку у Црвену звезду, очекивањима, припремама... Адам Ханга (34) играће за Црвену звезду Меридианбет наредне сезоне. После… »
Вести дана »
Троје деце на које је налетео подивљали возач остало без ноге, дечак у коми: Грађани изашли на улице
Телеграф пре 2 сатајош 2 повезане
Адриа Невс Нетворк огласио се о престанку емитовања емисије „24 минута са Зораном Кесићем“ на телевизији Нова С
Данас пре 4 сатијош 1 повезана