Povezane vesti

Hanga: Ovaj tim Zvezde ima svetlu budućnost (video)

Hanga: Ovaj tim Zvezde ima svetlu budućnost (video)

Sportski žurnal 29.08.2023
Mađarski reprezentativac je u beogradski tim došao početkom leta, nakon što mu je istekao ugovor sa Realom. Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izjavio je za klupsku televiziju, da novi tim crveno-belih ima svetlu budućnost. Mađarski reprezentativac… »
Hanga: Imamo svetlu budućnost, miks iskusnih i novajlija

Hanga: Imamo svetlu budućnost, miks iskusnih i novajlija

Sport klub 29.08.2023
Novi košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga govorio je za klupski sajt o očekivanjima pred novu sezonu. Crveno-beli su počeli pripreme za novu sezonu, a doskorašnji igrač Real Madrida odradio je nekoliko treninga sa ekipom. „Veoma sam uzbuđen što sam… »
''Jedva čekam da zaigram pred 20.000 navijača'' Adam Hanga ne može da dočeka debi za Zvezdu

''Jedva čekam da zaigram pred 20.000 navijača'' Adam Hanga ne može da dočeka debi za Zvezdu

Večernje novosti 29.08.2023
Novi košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izneo je prve utiske nakon dolaska u Beograd i početka priprema. FOTO:KK Crvena zvezda - Veoma sam uzbuđen što sam ovde i što sam postao član ovog kluba. Ovo je nova prilika za mene i novo poglavlje u mojoj… »
Jedva čekam da zaigram pred 20.000 navijača zvezde! Blistao u Španiji, pa došao kod Duška: Imamo svetlu budućnost

Jedva čekam da zaigram pred 20.000 navijača zvezde! Blistao u Španiji, pa došao kod Duška: Imamo svetlu budućnost

Mondo 29.08.2023
Adam Hanga govorio je o dolasku u Crvenu zvezdu, očekivanjima, pripremama... Adam Hanga govorio je o dolasku u Crvenu zvezdu, očekivanjima, pripremama... Adam Hanga (34) igraće za Crvenu zvezdu Meridianbet naredne sezone. Posle više od decenije… »

Vesti dana »