Повезане вести

Није успео Вођство, па преокрет Лајовић изгубио од Кинеза на УС Опену играло се пет сетова

Није успео Вођство, па преокрет Лајовић изгубио од Кинеза на УС Опену играло се пет сетова

Дневник 30.08.2023
ЊУЈОРК: Српски тенисер Душан Лајовић није успео да се пласира у друго коло гренд слем турнира Ју Ес Опен у Њујорку. Лајовића је у мечу првог кола, после преокрета, победио Кинез Ву Јибинг са 3:2 у сетовима - 3:6, 6:4, 2:6, 6:4… »
Сабаленка лако добила, опет се говори о изостанку руковања

Нови магазин 30.08.2023
Белорускиња Арина Сабаленка, друга играчица ВТА листе и актуелна шампионка Аустралијан опена, успела је да се без већих проблема пласира у друго коло УС опена, последњег гренд слема сезоне. Ова 25-годишњакиња из Минска у два… »
Лајовић без победе на гренд слемовима ове сезоне: Водио са 2:1, па изгубио од Кинеза у Њујорку!

Лајовић без победе на гренд слемовима ове сезоне: Водио са 2:1, па изгубио од Кинеза у Њујорку!

Мондо 30.08.2023
Душан Лајовић у 2023. години није успео да оствари ниједну победу на гренд слемовима... Душан Лајовић у 2023. години није успео да оствари ниједну победу на гренд слемовима... Душан Лајовић завршиће сезону без иједне победе на… »
„У, је, нисам знао за тај податак“: Лајовић проговорио о малерима који су му обележили сезону

„У, је, нисам знао за тај податак“: Лајовић проговорио о малерима који су му обележили сезону

Нова 30.08.2023
Много тога се скупило ове године. Душан Лајовић је завршио такмичење на УС Опену у првој рунди поразом од Јибинг Вуа после преокрета (3:6, 6:4, 2:6, 6:4, 6:2), а тај пораз је оценио као изузетно тежак. „Мало сам изгубио ритам на… »

Спорт клуб 30.08.2023
Белорускиња Арина Сабаленка, друга играчица ВТА листе и актуелна шампионка Аустралијан опена, успела је да се без већих проблема пласира у друго коло УС опена, последњег гренд слема сезоне. Ова 25-годишњакиња из Минска у два… »
Лајовић: Имам жељу, биће још турнира до краја године

Лајовић: Имам жељу, биће још турнира до краја године

Спорт клуб 30.08.2023
Српски тенисер Душан Лајовић био је разочаран поразом од Јибинга Вуа у првом колу УС опена, али позитивно гледа у будућност. На крају је било 3:6, 6:4, 2:6, 6:4, 6:2 за Вуа, који је ове сезоне освојио титулу у Даласу. „Мало сам… »
Лајовић после преокрета елиминисан са УС Опена: Остао без гренд слем победе у 2023. години

Лајовић после преокрета елиминисан са УС Опена: Остао без гренд слем победе у 2023. години

Нова 30.08.2023
Штета... Крај за још једног српског тенисера. Два пута је Душан Лајовић водио против Јибинга Вуа и два пута се чинило да је коначно сломио отпор кинеског тенисера. Оба пута је 86. играч на свету успевао да пронађе одговор. На… »
Лајовић у пет сетова пао против Вуа

Лајовић у пет сетова пао против Вуа

Спорт клуб 30.08.2023
Српски тенисер Душан Лајовић већ у првом колу је завршио учешће на УС опену, пошто је бољи од њега био Јибинг Ву из Кине са 3:6, 6:4, 2:6, 6:4, 6:2. Лајовић је одлично почео меч, у првом сету није дозволио ниједну брејк шансу… »

Вести дана »