Povezane vesti
„Kreteni i amateri“: SNS advokat i „stručnjak“ za izborno pravo Đuka odgovorio Đilasu umesto Vučića
Nova 30.08.2023
Nakon izjave predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa u kojoj navodi da bi vlast u Beogradu nije legitimna i da bi trebalo odmah raspisati izbore u prestonici, te da parlamentarni mogu da se održe kad se usvoje preporuke Evropskog parlamenta… »
Vladimir Đukanović u odgovoru Draganu Đilasu vređa opoziciju: Kakvi su to amateri u politici
Danas 30.08.2023
Narodni poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović, reagujući na izjavu predsednik SSP-a Dragana Đilasa, naveo je da ovaj političar smatra da beogradski izbori 2022. godine nisu bili regularni jer mu se čini da bi tu, u slučaju ponovnog izlaska… »
Đilas ima uslove za Vučića: I beogradski, i parlamentarni, ali...
Pravda 30.08.2023
BEOGRAD - Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je da se SSP zalaže za održavanje i beogradskih i parlamentarnih izbora. „Beogradskih odmah, jer je i sam Aleksandar Vučić, obećavajući Beograđanima nove izbore za mart ove godine… »
Đilas ima uslove za Vučića: I beogradski, i parlamentarni, ali...
Pravda 30.08.2023
BEOGRAD - Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je da se SSP zalaže za održavanje i beogradskih i parlamentarnih izbora. „Beogradskih odmah, jer je i sam Aleksandar Vučić, obećavajući Beograđanima nove izbore za mart ove godine… »
Đilas odgovorio Vučiću: Njegova izjava da će ponovo pobediti je čudna iz dva razloga
Nova 30.08.2023
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je da se SSP zalaže za održavanje i beogradskih i parlamentarnih izbora. U saopštenju upućenom medijima, Đilas se osvrnuo i na izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će SNS ponovo… »
Zašto je Draganu Đilasu čudna Vučićeva izjava da će ponovo pobediti u Beogradu?
Danas 30.08.2023
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas poručio je danas da je „izjava predsednika države Aleksandra Vučića da će ‘oni ponovo pobediti u Beogradu'“, čudna i podsetio ga da su vladajuće stranke na prošlim izborima u glavnom gradu dobile… »
Đilas: Beogradski izbori odmah, parlamentarni kad se sporovedu proporuke Evropskog parlamenta
Beta 30.08.2023
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je da se SSP zalaže za održavanje i beogradskih i parlamentarnih izbora. "Beogradskih odmah, jer je i sam Aleksandar Vučić, obećavajući Beograđanima nove izbore za mart ove godine, rekao da… »
Đilas: Beogradski izbori odmah, parlamentarni kad se sprovedu preporuke EP
N1 Info 30.08.2023
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je da se SSP zalaže za održavanje i beogradskih i parlamentarnih izbora. „Beogradskih odmah, jer je i sam Aleksandar Vučić, obećavajući Beograđanima nove izbore za mart ove godine, rekao da… »
Đilas: Beogradski izbori odmah, parlamentarni kad se sprovedu preporuke EP
Insajder 30.08.2023
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je da se SSP zalaže za održavanje i beogradskih i parlamentarnih izbora. "Beogradskih odmah, jer je i sam Aleksandar Vučić, obećavajući Beograđanima nove izbore za mart ove godine, rekao da… »
Vesti dana »
Mesi pisao istoriju, Argentina zgazila Jordan: Leo ga dao iz slobodnjaka da podseti ko je najveći ikada
Mondo pre 52 minutajoš 19 povezanih
Potpisan Ugovor za obezbeđivanje sredstava za završne radove na Hramu Svetog Save
RTS pre 12 minutajoš 2 povezane
Iznenađenja ipak nije bilo: Engleska i Hrvatska opravdale uloge favorita
Euronews pre 5 satijoš 10 povezanih
AP: Vučić najavio ostavku za nekoliko nedelja, otvorio put prevremenim izborima
Danas pre 6 satijoš 1 povezana